WATERPOLO

L’Atlètic Barceloneta conquereix la seva desena Copa del Rei consecutiva davant l’Astralpool Sabadell

1

El Zodiac Atlètic Barceloneta va guanyar aquest diumenge la seva desena Copa del Rei consecutiva després de golejar a la final (12-5) l’amfitrió Astralpool Sabadell en una nova demostració de la seva hegemonia en el waterpolo nacional.

L’equip mariner ja suma 18 títols de Copa del Rei, la meitat de les 36 edicions disputades, i amb una aclaparadora superioritat.

El conjunt sabadellenc va pagar molt cara la seva falta de definició en atac i va marcar el primer gol, a càrrec de Dusan Banicevic, quan ja portaven 15 minuts de la final i amb 4-0 en contra.

Fermesa defensiva

El Barceloneta va estar molt seriós en defensa, amb el porter Unai Aguirre molt segur durant tota el partit. I l’equip d’Elvis Fatovic en va tenir prou amb un parell de gols de Miguel de Toro i Alejandro Bustos en el primer parcial i uns altres dos de Marc Larumbe i Luc Pavillard per anar-se’n al marcador al descans (4-1).

El Sabadell va tenir els millors minuts en el tercer quart i fins i tot amb els gols de Sergi Cabanas, Fran Valera i Kastas Averka semblava ficar-se en el partit, col·locant-se dos gols per sota (6-4).

Però els mariners van evitar qualsevol contratemps amb tres gols de Luke Pavillard, Óscar Asensio i Fran Fernández, en els dos últims minuts del tercer període per sentenciar amb el 9-4.

Els barcelonins van completar la victòria amb un parcial de 3-1 en l’últim quart per fer pujar al marcador el definitiu 12-5.

Fitxa tècnica:

12 – Zodiac Atlètic Barceloneta (4+8): Aguirre; Famera (1), Granados (-), Munárriz (1), De Toro (3), Larumbe (1), Pavillard (2), Fernández (1), Asensio (2), Perrone (-), Biel (-), Bustos (1), López Pinedo.

5 – Astralpool Sabadell (1+4): Lorrio; Cabanas (1), Gil (-), Teclas (-), Sanahuja (-), Valera (2), Bertran (-), Bonet (-), Averka (1p), Banicevic (1), López-Escribano (-), Veich (-), Serrano

Àrbitres: Buch i Gómez

Parcials: 2-0, 2-1, 5-3, 3-1