FUTBOL FEMENÍ

Supercopa femenina: Horari i on veure per TV la final entre Atlètic i Barça

L’equip blanc-i-vermell busca revalidar el títol davant les blaugranes aconseguit ja la temporada passada

Supercopa femenina: Horari i on veure per TV la final entre Atlètic i Barça
2
Es llegeix en minuts

El Barcelona i l’Atlètic de Madrid es veuran les cares a la final de la Supercopa d’Espanya femenina que es disputa a la Ciutat del Futbol de Las Rozas després de deixar pel camí en semifinals el Reial Madrid i el Llevant respectivament. El partit es disputa aquest diumenge, 23 de gener, a les 12.00 hores.

Es repeteix un duel que en la passada edició, jugada a l’Almeria, va tenir lloc en penúltima ronda. En aquella ocasió les blanc-i-vermelles van donar la sorpresa després d’imposar-se en els penals, després que durant el temps reglamentari s’avancessin per mitjà de Van Dongen i posteriorment empatés Alexia Putellas en els instants finals.

La derrota acabaria privant les blaugranes de firmar una temporada perfecta, ja que amb ella van dir adeu a un títol que no van poder sumar als aconseguits en la Primera Iberdrola, la Copa de la Reina i la Lliga de Campions.

Gol en el descompte

La situació podria haver-se repetit ja aquesta temporada, ja que malgrat el domini mostrat contra el Reial Madrid les catalanes van necessitar un gol de Putellas en el descompte per superar l’eliminatòria. Un avís que els fa estar alerta de cara al xoc decisiu.

En el cas del seu rival, també va haver d’esforçar-se a fons per vèncer el Llevant per 2-3 en un partit que anava 1-1 al descans i en el qual les granotes es van acostar en el tram decisiu al retallar l’1-3 parcial aconseguit pel conjunt d’Óscar Fernández.

Més enllà del que hi havia en joc, l’enfrontament va generar una gran expectació en la mesura que podia suposar el retorn als terrenys de joc de Virginia Torrecilla després de gairebé dos anys de baixa, al ser operada d’un tumor al cap. La seva tornada no es va consumar finalment, tot i que potser això pugui solucionar-se en aquesta ocasió donant encara més un al·licient a la final.

Un altre detall interessant serà saber qui se situa com el club que més vegades ha guanyat aquest trofeu ja que unes i d’altres es reparteixen de manera equitativa les dues edicions que han tingut lloc fins ara. Respecte als precedents, per trobar el més immediat cal remuntar-se al 9 d’octubre passat. En aquella ocasió el Barcelona es va imposar per 0-3 amb gols d’Oshoala, Aitana i Martens.

¿On veure el Barça - Atlètic de Madrid?

L’enfrontament es podrà veure en obert per Teledeporte, així com per la seva web d’RTVE Play. També el podrà seguir per TV3 a Catalunya i a Barça TV. Comença a les 12.00 hores.

Alineacions probables Atlètic de Madrid: Gallardo; Aleixandri, Meseguer, Van Dongen, Menayo; Bárbara, Maitane, Santos, Shei; Ludmila i Deyna.

Barcelona: Paños; Torrejón, Paredes, Jana Fernández, Ouahabi; Guijarro, Hermoso, Putellas; Graham Hansen, Rolfo i Martens.

Àrbitre: Marta Huerta de Aza (comitè de Tenerife)

Notícies relacionades

Estadi: Ciutat del Futbol de Las Rozas

Hora: 12.00.