A un partit

Sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei: hora i on veure’l

• Aquesta ronda es disputarà els dies 1, 2 i 3 de febrer i l’equip local serà el que surti primer

1

Aquest divendres a les 12.30 hores és el sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei. Dijous es van disputar les dues últimes eliminatòries, el Reial Madrid va vèncer l’Elx per 1-2 en la pròrroga , mentre que el Barcelona va perdre contra l’Athletic Club de Bilbao per 3-2 també en la pròrroga.

Amb aquests dos resultats, aquests són els vuit equips classificats: Reial Madrid, Athletic Club de Bilbao, Real Betis, València, Reial Societat, Mallorca, Cadis i Rayo Vallecano. Aquesta ronda coincidirà amb els últims dies d’aturada de seleccions, per la qual cosa hi ha diversos jugadors que no podran disputar el partit.

Els dos únics equips que no han guanyat mai aquesta competició són el Cadis i el Rayo Vallecano.

On veure’l

El sorteig dels quarts de la Copa del Rei és aquest divendres a les 12.30 hores i es podrà seguir en directe als canals oficials de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i al seu canal de Youtube i per televisió a través de GOL. També es podrà seguir a la web d’El Periódico. En els quarts de final serà la primera vegada que el sorteig sigui pur, és a dir, que l’equip local es definirà per l’ordre de les boles extretes.

Aquesta fase del torneig es disputarà els dies 1, 2, i 3 de febrer. Les semifinals (que compten amb anada i tornada) es jugaran els dies 9 de febrer i 2 de març. La gran final a La Cartuja de Sevilla es jugarà el 23 d’abril.