Els vuit ‘supervivents’ busquen rival al sorteig de quarts de Copa del Rei

El Reial Madrid parteix com a principal candidat

Athletic, Reial Societat, Betis i València són l’alternativa més gran

1

El sorteig de quarts de finalde la Copa del Rei se celebrarà aquest divendres a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a partir de les 12.30 hores, sense la presència del vigent campió, el FC Barcelona, que va ser eliminat per l’Athletic Club en l’últim enfrontament de vuitens.

Tampoc hi haurà l’Atlètic de Madrid, que va caure contra la Reial Societat al Reale Arena (2-0), ni el Sevilla –un altre dels aspirants al títol– després de perdre en el polèmic derbi andalús contra el Betis (2-1). Els vuit supervivents del torneig són tots clubs de la Lliga Santander.

Els classificats per a quarts de final són: Mallorca, Cadis, Rayo Vallecano, Betis, València, Reial Societat, Reial Madrid i Athletic Club, que quedaran aparellats aquest divendres en un sorteig pur i sense restriccions.

L’eliminatòria de quarts de final –també a partit únic– es jugarà els dies 1, 2 i 3 de febrer a l’estadi que determini l’ordre del sorteig al no haver-se classificat clubs d’altres categories.

Girona i Sporting, els dos supervivents de Segona, van caure en mans de Rayo i Cadis, mentre que l’Atlètic Balears, de Primera RFEF, no va poder guanyar el València (0-1) al seu estadi.