Obert d’Austràlia

Muguruza cau davant una inspirada Cornet en la segona ronda

  • L’espanyola va caure per 6-3 i 6-3, derrota que li suposarà la pèrdua de la tercera posició del rànquing WTA

muguruza

muguruza / STR (AFP)

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’espanyola Garbiñe Muguruza (3) va caure davant una inspirada Alizé Cornet per 6-3 i 6-3 en la segona ronda de l’Obert d’Austràlia en un duel que va vorejar l’hora i mitja de durada. La principal esperança espanyola es va acomiadar a les primeres de canvi i no va poder igualar el seu registre de l’edició passada quan va caure a vuitens davant la japonesa Naomi Osaka (13), per la qual cosa caurà de la tercera posició de la llista WTA. «Estic com en una bombolla. A més, d’aquí dos dies és el meu aniversari així que podré celebrar-lo de la millor manera possible», va comentar Cornet, que s’enfrontarà en tercera ronda amb l’eslovena Tamara Zidansek (29) o amb la britànica Heather Watson.

Notícies relacionades

La veterana tennista gal·la de 31 anys va estar brillant i amb la seva intensitat va passar per sobre d’una Muguruza que va oferir pilotes de partit durant tots els seus jocs al servei d’un primer que va cedir per 6-3. Muguruza no va saber com canviar de pla per incomodar una sòlida Cornet que va acabar el partit amb cinc errors no forçats que van contrarestar els 17 de la tennista nascuda a Caracas. Tampoc va poder resoldre des de la xarxa, un dels seus aspectes millorats en els últims temps, al sumar vuit dels 14 punts que va acabar en la volea. Després de la seva derrota, el cara a cara amb Alizé Cornet es va situar en un 2-3 desfavorable després que arribessin igualades a la cita a Melbourne Park.

Muguruza va arribar com a campiona de les Finals WTA de Guadalajara (Mèxic), però va tancar una tímida gira australiana en què va aconseguir dues segones rondes a Sydney i a l’Obert d’Austràlia celebrat a Melbourne.