Tenia 27 anys

Mor en un accident de trànsit el defensa internacional turc Ahmet Çalik

  • Actualment jugava al Konyaspor i durant tota la seva carrera va ser convocat vuit vegades amb la selecció nacional

Mor en un accident de trànsit el defensa internacional turc Ahmet Çalik
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El futbolista internacional turc Ahmet Çalik, de 27 anys, defensa del Konyaspor, va morir aquest dimarts en un accident de trànsit, segons va informar el club. «Estem profundament entristits per la pèrdua del nostre futbolista Ahmet Çalik, que es va guanyar el carinyo de la nostra afició i de la nostra ciutat des del primer dia que va arribar», explica l’equip en un missatge a les xarxes socials.

Notícies relacionades

L’accident va tenir lloc cap a les 6.00 hores en una carretera al sud d’Ankara, i el cotxe del jugador, que viatjava sol, va sortir de la calçada, va xocar contra la barrera de seguretat i va acabar bolcat al peu d’un pendent a certa distància de la carretera. No es coneixen encara les causes d’aquest sinistre.

Ahmet Çalik, que va iniciar la seva carrera al Gençlerbirlik d’Ankara, va jugar entre el 2017 i el 2020 al Galatasaray (on va guanyar dues lligues, una Copa i una Supercopa), un dels tres grans equips de Turquia, abans d’arribar al Konyaspor. A més, va ser convocat en vuit ocasions per la selecció nacional, entre les quals, a l’Eurocopa de 2016 (tot i que no va disputar cap partit).