Rivalitat Barça-Madrid

Jerzy Dudek, exporter del Reial Madrid: «Leo Messi és fals i provocador»

  • El polonès també critica en la seva autobiografia els seus excompanys Raúl González i Cristiano Ronaldo

Jerzy Dudek, exporter del Reial Madrid: «Leo Messi és fals i provocador»

Afp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jerzy Dudek, exporter del Reial Madrid durant tres temporades i suplent d’Iker Casillas, critica en la seva autobiografia la figura de Leo Messi, Pep Guardiola i els seus excompanys Raúl González i Cristiano Ronaldo.

El jugador polonès va guanyar una Lliga i una Copa del Rei, però el Barcelona va aixecar molts més títols a les ordres de Pep Guardiola. Va jugar pocs partits amb la samarreta blanca, però igualment es va guanyar el respecte del club i de l’afició.

Crítica Messi i Guardiola

«Vaig veure Messi dir coses tan grolleres a Pepe i Ramos que no et pots imaginar d’una persona tan tranquil·la i aparentment agradable», a més afegeix que era «enganyós i provocador».

Dudek també parla sobre Pep Guardiola dient que és un «provocador» i que es creien «molt llestos». A part, afirma que això «feia molt mal a Mourinho i a tot l’equip».

Sobre els seus excompanys

Notícies relacionades

També en la seva autobiografia qualifica Raúl González com un «arrogant» i després aclareix que «al final és un paio normal». De la mateixa manera explica que Cristiano Ronaldo és un «egocèntric, increïblement competitiu i un guanyador».

Finalment, diu que els dos jugadors preferien guanyar 2-1 amb gols seus que 5-0 amb gols d’altres jugadors de la plantilla.

Temes:

Messi