FIFA

Alexia Putellas i Jennifer Hermoso, finalistes del premi ‘The Best’

Alexia Putellas i Jennifer Hermoso, finalistes del premi ‘The Best’
1
Es llegeix en minuts

Les jugadores espanyoles del Barça Alexia Putellas i Jennifer Hermoso es disputaran amb l’australiana del Chelsea Sam Kerr el premi ‘The Best’ a la millor jugadora de l’any que atorgarà la FIFA el 17 de gener.

Així ho va anunciar aquest divendres l’organització presidida per Gianni Infantino, que va donar el nom de les tres finalistes que es disputaran un guardó que votaran les entrenadores i capitanes de les seleccions de cada país, els aficionats registrats a la web oficial de la FIFA i un periodista que representarà cada selecció federació membre.

La màxima favorita és Alexia Putellas, que va aconseguir l’última Pilota d’Or per la gran temporada que va protagnonitzar al Barça, el club amb el qual va guanyar, entre altres títols, la Lliga de Campions.

Notícies relacionades

En favor de la jugadora del quadro blaugrana es va pronunciar l’exfutbolista nord-americana Kristine Lilly, bicampiona del món amb la seva selecció i encarregada d’anunciar el nom de les tres finalistes. «Em decanto per Alexia i la importància que té en l’equip. Però és difícil, perquè Jennifer també ha marcat molts gols. A Sam l’he vist i és molt bona. M’inclino una mica per Alexia. Les tres han d’estar molt orgulloses», va comentar.

Per la seva part, Jennifer Hermoso disputarà el primer lloc a la seva companya després d’acabar per darrere d’ella en la Pilota d’Or. Sam Kerr, que va quedar en tercer lloc, també aspira a guanyar.