Quatre contagiats al PSG

Messi, positiu per covid

Messi ha donat positiu, després de tornar de les vacances de Nadal, juntament amb altres companys del París Saint-Germain: Juan Bernat, Sergio Rico i Nathan Bitumazala.

Messi, positiu per covid

Stephane Lecoqc / Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Leo Messi ha donat positiu per covid-19 després de tornar de les seves vacances a l’Argentina i es troba en quarantena, seguint els protocols mèdics. El PSG ha informat que, a més de l’astre argentí, els seus companys Juan Bernat, Sergio Rico i Nathan Bitumazala també han donat positiu després dels primers controls de l’any.

Notícies relacionades

El comunicat del club parisenc no ha revelat en un primer moment qui eren els jugadors contagiats: «Les proves fetes durant les vacances d’hivern i abans de la represa de l’entrenament van revelar 4 casos positius de covid-19 entre els jugadors i 1 cas positiu entre l’‘staff’. Les persones afectades són sota els protocols de covid vigents».

Qui encara no s’ha incorporat a la feina amb la resta de l’equip és el brasiler Neymar, que continua al Brasil recuperant-se de la lesió de turmell que va patir i que encara no té data de tornada estimada. A LaLiga, el contagi de la variant òmicron ja ha afectat més d’un centenar de futbolistes.