Actualitat blanc-i-blava

L’Espanyol encara amb optimisme el nou any després d’assaltar Mestalla

  • L’equip periquito acaba amb una mala ratxa de 712 dies sense vèncer com a visitant a Primera

  • «El míster em va dir que no passés nervis ni vergonya, que fos jo mateix», diu el debutant Jofre

L’Espanyol encara amb optimisme el nou any després d’assaltar Mestalla

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Era l’única cosa que li faltava per coronar un gran any i ho va aconseguir divendres a Mestalla (1-2). L’Espanyol va començar el 2021 a Segona i el va acabar a la zona tranquil·la de Primera amb el seu primer triomf com a visitant. «Estem alliberats, necessitàvem aquesta victòria», va afirmar Vicente Moreno, el tècnic d’un equip que inicia el 2022 amb optimisme.

L’Espanyol no guanyava fora a Primera des de gener del 2020. La ratxa s’ha trencat 712 dies després. «Ho hem buscat, ens hem mostrat tranquils, hem insistim i ho hem trobat. Ha sigut una victòria merescuda en un gran escenari i contra un gran rival», va apuntar el preparador, que va sumar el segon triomf com a visitant a Primera en 29 partits entre el Mallorca i l’Espanyol. «Feia temps que ho estàvem buscant, però el futbol és capritxós i se’ns havia negat». 

Jofre, debut amb estrella

Notícies relacionades

Amb l’Elx i el Cadis com a pròxims rivals a la Lliga, el conjunt periquito mira cap amunt. «Amb 26 punts no anem enlloc, n’hem de sumar molts més per aconseguir uns objectius o altres», va afegir el tècnic, que va aplaudir el fantàstic debut de Jofre Carreras. 

L’extrem va provocar el penal de l’1-1 i va assistir Puado en l’1-2. «Millor impossible, no podia imaginar que passés això. El míster em va dir que fos jo mateix, que no tingués nervis ni vergonya,» va dir.