Cinc contagiats més a les files blanc-i-vermelles

Simeone, Koke, Griezmann, Joao i Herrera, positius, a l’Atlètic

Tots cinc havien donat negatiu en els tests d’antígens de dimecres, però aquest dijous han donat positiu en les PCRs i es perdran el partit davant el Rayo Vallecano de diumenge en el Wanda i el de Copa del pròxim dijous amb el Rayo Majadahonda.

Simeone, Koke, Griezmann, Joao i Herrera, positius, a l’Atlètic

Efe

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

L’Atlètic també pateix els estralls de la covid i en les proves PCR que han sotmès en la seva tornada a la feina han detectat cinc positius. L’entrenador Diego Simeone, els centrecampistes Koke Resurrección i Héctor Herrera i els davanters Joao Félix i Antoine Griezmann, que es troben «tots asimptomàtics» i «aïllats als seus domicilis», segons va informar el club.

Notícies relacionades

Al principi els tests d’antígens dels cinc van donar negatius, però les proves PCR d’aquest dijous van confirmar els cinc positius en el conjunt blanc-i-vermell. Això provocarà que cap pugui ser diumenge davant el Rayo Vallecano a l’estadi Wanda Metropolitano. Tres d’ells, Simeone Héctor Herrera i Joao Félix, ja havien resultat contagiats la passada temporada.

Segons afirma el comunicat del club «després de l’aturada de Lliga, tota la plantilla i membres del cos tècnic del nostre primer equip es van sotmetre a proves PCR, segons marca el protocol de LaLiga, en les quals Simeone, Koke, Griezmann, Herrera i João Félix han donat positiu per covid-19. Tots ells es troben asimptomàtics i aïllats als seus respectius domicilis, complint estrictament les recomanacions de les autoritats sanitàries».