CAS HAMRAOUI

Kheira Hamraoui, interrogada sobre la seva vida personal

  • La policia judicial de Versalles busca conèixer més detalls de la seva relació amb Abidal per la vinculació que aquest pogués tenir amb l’agressió patida per la jugadora del PSG

  • L’audiència va acabar «sense cap element significatiu», segons ha explicat la premsa francesa

Kheira Hamraoui, interrogada sobre la seva vida personal
1
Es llegeix en minuts

La jugadora del París Saint Germain, Kheira Hamraoui, continua allunyada dels terrenys de joc pendent que es trobi el responsable del violent atac que va patir fa un mes. La francesa va ser interrogada aquest dilluns per la policia judicial de Versalles per conèixer més detalls de la seva vida personal i de la seva relació amb Eric Abidal que permetin avançar amb la investigació.

El nom de l’exfutbolista del Barça va aparèixer quan els investigadors van establir una connexió material amb la víctima, que estava utilitzant un xip amb el nom de l’exfutbolista al seu telèfon mòbil.

Notícies relacionades

Abidal i la seva dona Hayet figuren entre els investigats després de descartar-se la implicació en el cas d’Aminata Diallo, companya de Hamraoui en el PSG i sobre qui van recaure totes les sospites al conèixer-se l’agressió patida per la jugadora a la tornada d’una festa amb altres jugadores de l’equip. Hayet va demanar el divorci al seu marit després que es conegués la notícia.

Segons han informat diversos mitjans francesos, l’audiència va acabar «sense cap element significatiu». «Desitgem imperiosament preservar la vida privada de la Sra. Hamraoui i permetre-li reprendre la formació com abans millor, així com preservar el secret de la investigació i de la informació judicial en curs», va dir el seu advocat, Saïd Harir.