ESCÀNDOL EN EL FUTBOL FRANCÈS

Kheira, Diallo, Abidal, la seva dona... aquests són els protagonistes del ‘cas Hamraoui’

  • Després de descartar la gelosia esportiva, la Fiscalia francesa ara apunta a una venjança per la suposada relació sentimental de dos exblaugrana

Kheira, Diallo, Abidal, la seva dona... aquests són els protagonistes del ‘cas Hamraoui’
3
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El cas de l’agressió a l’exblaugrana Kheira Hamraoui continua fent girs de guió. Després que la policia apuntés primer a gelosia esportiva de Diallo, la seva companya al PSG, ara investiga el també exbarcelonista Eric Abidal i la seva dona. Creu que aquesta última hauria orquestrat l’atac al sospitar que el seu marit i Hamraoui podrien tenir una relació amorosa des que van coincidir al Barça.

Kheira Hamraoui

La centrecampista internacional francesa va tornar l’estiu passat al seu país als 31 anys després d’haver vestit la samarreta blaugrana les últimes tres temporades, conquistant el triplet a l’última campanya. El 4 de novembre passat tornava a casa d’un sopar amb el seu nou equip en un restaurant en el bois de Boulogne, en una zona acomodada a l’oest de la capital francesa. Una companya de club, Aminata Diallo, l’acompanyava a casa amb cotxe quan dos encaputxats la van treure del vehicle i li van pegar a les cames amb barres de ferro.

Aminata Diallo

Nascuda a Grenoble fa 26 anys, Aminata Diallo va fitxar pel PSG el 2016. En la temporada 2019-20 la centrecampista va començar a tenir menys presència a l’equip parisenc i les dues últimes temporades les va disputar va ser cedida al Utah Royals i a l’Atlètic de Madrid, tot i que només va disputar amb les matalasseres dos partits de Supercopa abans de lesionar-se de gravetat i perdre’s la resta de l’any. En la seva tornada al PSG competia amb Hamroui per la posició de pivot, cosa que va fer sospitar els investigadors que hagués contractat els agressors per gelosia esportiva, ja que la policia no entenia per què ella no havia sigut atacada. Després de 36 hores detinguda va ser posada en llibertat. «La van llançar als lleons», va afirmar el seu advocat, Mourad Battikh. El seu lletrat es va preguntar com podrà la seva clienta reprendre la seva carrera després del linxament mediàtic que ha patit una vegada que aquesta línia d’investigació ha sigut rebutjada per la policia.

Éric Abidal

Eric Abidal va tornar a París l’any passat després de donar per tancada la seva segona etapa al Barça. L’exlateral esquerre, dues vegades campió d’Europa amb el Barça i subcampió del món amb França, va vestir la samarreta blaugrana des del 2008 fins al 2013. Després de disputar dues temporades al Mònaco i l’Olympiacos va penjar les botes el 2015 i va tornar al Camp Nou tres anys després com a secretari tècnic. Va dimitir dues temporades després després del 2-8 contra el Bayern de Munic i va tornar a França, on treballa com a consultor esportiu per a la televisió. Canal+ va anunciar al setembre la seva arribada com a comentarista per als partits de la Lliga de Campions. La fiscalia de París ha anunciat que haurà d’anar a declarar per explicar per què la targeta del mòbil de Hamraoui estava al seu nom, cosa que apunta a una relació estreta entre tots dos. Segons diverses jugadores del PSG, la Kheira va trucar a l’exdefensa blaugrana després d’haver patit l’agressió.

Hayet Kebir Abidal

Els agressors de Hamraoui, mentre colpejaven la jugadora a les cames, li van dir: «¿Així doncs, et dedicaves a ficar-te al llit amb homes casats?». Després de descobrir que el mòbil de Hamraoui estava a nom d’Eric Abidal les investigacions de la policia ara apunten a Hayet Kebir Abidal, dona de l’exlateral del Barça i mare dels seus fills.