LA REIAL VISITA EL RCDE STADIUM

Vicente Moreno: «Si es jugués el derbi 10 vegades més, el guanyaríem nou cops»

  • El tècnic de l’Espanyol assegura que sortirà a guanyar davant la Reial Societat, la que considera «l’equip que millor fa les coses»

Vicente Moreno: «Si es jugués el derbi 10 vegades més, el guanyaríem nou cops»

RCDE

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

L’Espanyol rep aquest diumenge (16.15 hores) a la Reial Societat amb ganes de reiniciar una bona ratxa de resultats, després de caure en un derbi que a Vicente Moreno li va deixar bones sensacions. «Si es jugués el derbi 10 vegades més, el guanyaríem nou cops», ha assegurat aquest dissabte el tècnic blanc-i-blau, admirador d’Imanol Alguacil i de la Reial, a qui considera «l’equip que millor fa les coses».

L’Espanyol ha guanyat un partit dels últims cinc, així que s’aferra a les coses positives del derbi. Després d’una primera meitat timorata, els blanc-i-blaus van acabar assetjant l’àrea de Ter Stegen i malgastant clares ocasions, especialment una de Dimata. El davanter belga és un dels dubtes per al xoc, al costat de David López. Moreno creu que té una plantilla prou profunda per rotar i afrontar aquests contratemps, i les possibles baixes no el faran variar la seva idea de partit: «Anirem a guanyar».

Moltes baixes i la incògnita d’Isak

Notícies relacionades

Pel bàndol ‘txuri-urdin’, líder de la Lliga fins a la setmana passada i que es va complicar la continuïtat a l’Europa League dijous, n’hi ha moltes de més baixes. Imanol no podrà comptar amb Elustondo, Mikel Merino ni David Silva i, té el dubte d’Isak, que es va fer mal al turmell davant el Mònaco.

«Haurem de fer les coses molt bé. Tenim un rival que a nivell individual té tanta qualitat com d’altres equips que han sigut campions, però sobretot a nivell col·lectiu és l’equip que fa millor les coses. Soc admirador de la Reial i del seu entrenador», va analitzar el tècnic valencià sense escatimar elogis. «Si alguna cosa té la Reial és que a nivell de mecanismes i treball ho fan sempre bé, juguin uns o d’altres. Ha sigut líder fins fa poc i per aconseguir això has de tenir molt nivell i fer les coses molt bé. La nostra preocupació està en nosaltres fer les coses bé, en donar un bon nivell», va afegir.