EL ‘NORUEC VOLADOR’

Haaland reapareix en gran després de la seva lesió amb un golàs

  • El davanter del Dortmund anota un espectacular gol als set minuts de reaparèixer després de cinc setmanes lesionat

  • L’estrella noruega afina la punteria de cara al xoc del pròxim dissabte contra el Bayern

Haaland reapareix en gran després de la seva lesió amb un golàs

Cathrin Mueller / Reuters

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

«Deu ser a l’autocar. Se sent bé. Però com a màxim entrarà una estona en joc», va dir l’entrenador del Borussia Dortmund, Marco Rose, sobre la tornada d’Earling Haaland a una convocatòria després de cinc setmanes lesionat. Com si li fes falta més temps. El davanter noruec va saltar aquest dissabte al camp en el minut 73 i va marcar un golàs al 80. Afinant la punteria per al duel clau contra el Bayern del pròxim dissabte al Signal Iduna Park.

Notícies relacionades

El Dortmund va sumar tres punts a Wolfsburg després de remuntar un matiner gol de Weghorst. Quan Haaland va saltar al camp el seu equip ja havia tombat el marcador, però el noruec es va encarregar de sentenciar als set minuts de reaparèixer. La seva primera intervenció ja va ser un xut a porta. Uns minuts després, un centre a l’àrea de Brandt el va rematar acrobàticament Haaland, recordant al cèlebre gol de Johan Cruyff a l’Atlètic Madrid a la Lliga 1973-74.

El davanter porta 71 gols en 73 partits amb el Dortmund, i en aquesta Bundesliga ja suma set dianes malgrat les cinc setmanes de baixa per una lesió muscular a la cuixa. En la seva absència, Noruega va dir adeu al Mundial i el Dortmund, a la Champions. Amb la seva tornada, el Borussia somia amb lluitar-li la Lliga al Bayern.

Temes:

Haaland