Champions League

El Reial Madrid, a venjar-se del Sheriff i segellar el seu pas

Els blancs, que van ser sorpresos pels de Tiraspol al Bernabéu (1-2), estaran classificats directament si guanyen, tot i que no s’assegurarien el liderat. El Sheriff, amb tres punts menys que els blancs i a dos de l’Inter, necessiten guanyar per continuar amb opcions de posar-se en els encreuaments.

El Reial Madrid, a venjar-se del Sheriff i segellar el seu pas

@realmadrid

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

La República de Transnístria, situada al marge esquerre del riu Dniester, no està reconeguda per l’ONU. Fins allà ha viatjat el Reial Madrid, que després d’aterrar a Chisinau, capital de l’antiga república soviètica de Moldàvia, va pujar a l’autobús i va fer parada a la militaritzada frontera entre Moldàvia i Transnístria, per arribar a Tiraspol i allotjar-se a l’imperial Hotel Rusia. 

Per a aquest partit Carlo Ancelotti comptarà amb el seu onze de gala, amb la tornada de Militão al darrere, la participació dels tres tenors en el migcamp (Modric, Casemiro i Kroos), i formant a dalt amb un Vinicius en estat de gràcia al costat de Benzema, que ha abaixat el ritme l’últim mes. Per acompanyar-los pot triar entre Asensio, que va marcar a Granada diumenge, o un Rodrygo que sempre compleix a la Champions.

 Comptes enganyosos

Notícies relacionades

Els blancs volen segellar el seu pas a vuitens de Champions venjant-se del Sheriff, que es va emportar els tres punts del Bernabéu(1-2). Si el Reial Madrid guanya, estarà automàticament classificat. Però si l’Inter guanya el Shakthar, es jugaran els dos el liderat en l’últim partit a Madrid. Si el Reial Madrid empata a Tiraspol i fa el mateix a Madrid amb l’Inter, sumarà 11 punts i permetria a l’Inter sumar-ne també 11. En igualtat de punts es decideix per enfrontaments directes i el Madrid va guanyar a San Siro (0-1), així que els blancs serien líders. El Sheriff, amb un punt menys que l’Inter i a tres del Madrid, necessita guanyar.

En el Sheriff, el seu entrenador, l’ucraïnès Yuri Vernidub, ha reclòs els seus jugadors allunyats de la premsa i el públic. Arriben crescuts a la seva lliga i confien «aconseguir la gesta de tornar a guanyar el Reial Madrid», com al Bernabéu. Més categòric ha sigut Vitali Ignatiev, el ministre d’Exteriors de Transnístria: «Vam defensar en el seu moment el país amb una arma a les mans i ara defensem l’honor de Transnístria en el camp de futbol». Avisat queda el Reial Madrid.