NOU GIR DE GUIÓ

La dona d’Abidal demana el divorci pel cas Hamraoui

  • Els seus advocats expliquen que pren aquesta decisió després que l’exjugador li confessés que mantenia una relació amb l’agredida i reiteren el desig de la dona de declarar davant la Fiscalia francesa

La dona d’Abidal demana el divorci pel cas Hamraoui

INSTAGRAM / @hayetabidal

2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El cas de l’agressió a l’exblaugrana Kheira Hamraoui continua fent girs de guió. Després que la policia apuntés primer a gelosia esportiva de Diallo, la seva companya al PSG, ara investiga el també exbarcelonista Eric Abidal i la seva dona. Creu que aquesta última hauria orquestrat l’atac al sospitar que el seu marit i Hamraoui podrien tenir una relació amorosa des que van coincidir al Barça. Hayet Abidal ha anunciat aquest divendres a través de la seva advocada que iniciarà els tràmits de divorci.

«Obligada per les circumstàncies i amb desgrat pel cas Hamraoui, Hayet Abidal sol·licitarà el divorci a Barcelona», expliquen els advocats Nicolas Cellupica i Jennifer Losada en un comunicat que ha avançat ‘Esport 3’. «Després que la Fiscalia de Versalles anunciés la nit de dilluns que el xip del telèfon de la futbolista estava a nom del seu marit, Eric Abidal, aquest li va confessar que mantenia una relació adúltera amb ‘madame’ Hamraoui». Hayet, segons els seus lletrats, «reitera el seu desig de ser escoltada al més aviat possible en un cas que ja ha causat diverses víctimes col·laterals».

La frase dels agressors

Els agressors de Hamraoui, mentre colpejaven la jugadora a les cames, li deien: «¿Així doncs, et dedicaves a ficar-te al llit amb homes casats?». Després de descobrir que la targeta telefònica de Kheira estava a nom d’Eric Abidal, les investigacions de la policia apunten ara a Hayet Kebir Abidal. La dona de l’exlateral del Barça, de 38 anys i mare dels fills de l’exblaugrana, va conèixer Éric al barri de Duchère de Lió quan el defensa jugava a l’Olympique, club des del qual va fer el salt a Barcelona.

Dues vegades campió d’Europa amb el Barça i subcampió del món amb la selecció francesa, Abidal va jugar al Camp Nou del 2008 al 2013. Després d’un parell de temporades al Mònaco i l’Olympiacos va penjar les botes el 2015 i va tornar al Barça el 2018 com a secretari tècnic. Va coincidir en aquesta etapa en el club amb Hamraoui, que va arribar aquell mateix any i va ser les tres últimes temporades al club abans de tornar a França. Eric va aguantar dos cursos en el càrrec abans de dimitir després del 2-8 contra el Bayern Munic, tot i que va continuar vivint a Barcelona.

Notícies relacionades

Canal+ va anunciar al setembre la seva arribada com a comentarista per als partits de la Lliga de Campions. Aquest dilluns ‘Le Monde’ ha revelat que la policia l’ha involucrat en el cas Hamraoui i que la fiscalia el citarà a declarar per explicar per què la targeta del mòbil de Hamraoui estava al seu nom, fet que apunta a una relació estreta entre tots dos. Segons ‘Le Monde’, diverses jugadores del PSG van explicar que la víctima va trucar a l’exdefensa blaugrana després d’haver patit l’agressió.

El matrimoni Abidal encara vivia a Barcelona i cinc dies després de l’agressió Hayet va penjar una foto a Instagram amb Eric. Una imatge que ja ha esborrat, igual que gairebé totes en les quals sortia el seu marit.