GIR EN LA INVESTIGACIÓ

Abidal, involucrat en l’agressió a Hamraoui

  • La targeta telefònica de l’exjugadora del Barça estava a nom de l’exsecretari tècnic blaugrana

  • «¿Així que ens fiquem al llit amb homes casats?», li van dir els agressors de la centrecampista del PSG

Abidal, involucrat en l’agressió a Hamraoui

Elisenda Pons

1
Es llegeix en minuts

Gir en la investigació de l’agressió a l’exblaugrana Keira Hamraoui. Després que la policia detingués Aminata Diallo, la seva companya d’equip en el PSG, ara les indagacions apunten cap a un altre exbarcelonista: Éric Abidal.

Segons ‘Le Monde’ els investigadors han establert que el xip de la targeta telefònica de la migcampista estava a nom d’`Éric Abidal, cosa que confirmaria la relació. «Aviat se l’escoltarà», confirma Maryvonne Caillibotte, fiscal de la República de Versalles. Una audiència de la seva dona, Hayet Abidal, «no està exclosa», segons la fiscalia.

Notícies relacionades

Segons diversos jugadors del PSG, Hamraoui havia telefonat a Éric Abidal el dia després del seu atac, en la nit del 4 al 5 de novembre. Quan Diallo i Hamraoui tornaven de sopar en el Bois de Boulogne, el seu vehicle va ser aturat per dos homes. Van treure Hamraoui i la van colpejar amb una barra de ferro, i li van produir ferides a les cames i les mans. «¿Així que ens fiquem al llit amb homes casats?», hauren dit els atacants, segons els testimonis dels dos jugadores.

La reputació de Diallo

Mourad Battikhadvocat d’Aminata Diallo, ja advertia dissabte que la seva representada no hi tenia res a veure. «La van llançar als lleons», sentenciava després que la jugadora del PSG estigués 36 hores arrestada com a sospitosa d’idear una agressió a una altra companya. El seu lletrat es va preguntar com podrà la seva clienta reprendre la seva carrera després del linxament mediàtic que ha patit.

Temes:

PSG