FUTBOL

Fernando Llorente fitxa per l’Eibar

  • Firma fins a final de temporada després d’estar sense equip

  • Garitano aconsegueix els serveis del davanter de La Rioja, que ja va voler per a l’Athletic

Fernando Llorente fitxa per l’Eibar
1
Es llegeix en minuts

L’Eibar ha fet oficial el fitxatge de Fernando Llorente fins a final de temporada sense opció a pròrroga. El de La Rioja ha firmat el contracte aquest dimecres i ha passat reconeixement mèdic a la Clínica IMQ de Zorrozaurre. Demà serà presentat. El seu nou tècnic, Gaizka Garitano, va voler els seus serveis l’any passat quan entrenava l’Athletic, però la directiva del conjunt blanc-i-vermell va rebutjar l’operació.

Llorente va començar la temporada passada al Nàpols, on amb prou feines va disputar 56 minuts sobre el terreny de joc. D’allà va anar a parar l’Udinese, i va firmar per un any i mig. No obstant, l’ariet espanyol només va aconseguir un gol en 14 partits i les dues parts van decidir rescindir el contracte. Des de l’inici d’aquesta temporada es trobava sense equip.

Notícies relacionades

El nou davanter de l’Eibar s’ha mostrat molt satisfet després de la seva arribada. «Estic fent el reconeixement mèdic. Amb ganes que vagi tot bé i començar al més aviat possible amb el grup». L’exdavanter de l’Athletic va assegurar ser «un més per ajudar i intentar portar l’Eibar a Primera». Llorente arriba per tapar la important baixa en atac de Fran Sol, que va patir un traumatisme lumbar.

El porter Yoel Rodríguez ha declarat que la seva arribada suposa un «plus de motivació» per a tots els jugadors del club. «Tenir a la plantilla un jugador com ell vol dir que estem fent un gran equip. Que un jugador com ell arribi a un equip de Segona, on la idea clara és que hem d’estar ficats a dalt, ha de suposar l’agrair-li el compromís que segur que portarà. Estem desitjant ja que arribi per veure’l funcionar».

Temes:

SD Eibar