Lliga de Campions

El Liverpool es venja d’un Atlètic brau en un duel apassionant

• Un penal marcat per Salah aniquila un Atlètic que perdia 0-2, però que només va sucumbir després de l’expulsió de Griezmann, autor també de dos gols.

• Els homes de Klopp repeteixen el 2-3 que van aconseguir els blanc-i-vermells a Anfield en l’última gran nit de futbol abans de la pandèmia.

1

Un any i mig després d’acomiadar-se de la Champions en l’últim gran partit just abans de la pandèmia, el Liverpool es va venjar del seu botxí. L’11 de març del 2020, l’Atlètic va assaltar Anfield i va passar a quarts entre les llàgrimes d’un Liverpool que va ser millor. Aquest dimarts es va repetir el resultat (2-3) d’aquella nit decidida en la pròrroga, però van somriure els ‘reds’ davant un rival que tampoc va merèixer aquest càstig.

En menys d’un quart d’hora, els homes de Jürgen Klopp, molt motivats, ja guanyaven 2-0 amb gols de Milner i Keita. Feia pinta de debacle blanc-i-vermella, però Griezmann va recuperar la versió que amb prou feines es va veure al Camp Nou i va equilibrar el pols amb un doblet, mentre Luis Suárez mirava el partit des de la banqueta.

Expulsió i penal

El panorama era esperançador per als locals, però la rigorosa expulsió de Griezmann (m. 52) i l’ingenu penal de Hermoso sobre Jota transformat per Salah van enfonsar l’Atlètic. El VAR tampoc va ajudar a l’anul·lar la pena màxima xiulada sobre Giménez (m. 80). Correa va enviar als núvols l’última ocasió al temps afegit.