Per violència masclista

La justícia ordena l’ingrés a la presó de Lucas Hernández

La justícia ordena l’ingrés a la presó de Lucas Hernández

AFP / Matthias Schrader

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un jutjat de Madrid ha ordenat l’ingrés a la presó del futbolista francès del Bayern de Munic Lucas Hernández per ser reincident en delictes relacionats amb la violència masclista, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM).

Lucas Hernández, exjugador de l’Atlètic de Madrid, va ser condemnat a sis mesos de presó per trencar l’ordre d’allunyament sobre la seva parella sentimental, amb qui se’n va anar de lluna de mel malgrat que tots dos tenien mesures de distanciament sobre l’altre per una condemna prèvia per delictes de maltractament en l’àmbit familiar.

El futbolista va sol·licitar la suspensió de la pena de presó, però el Jutjat Penal número 32 de Madrid l’hi ha denegat perquè té dues sentències condemnatòries per lesions en l’àmbit de la violència de gènere, dictades per un jutjat de Madrid i un altre de Móstoles.

Notícies relacionades

Hernández ha sigut citat el 19 d’octubre perquè se li doni trasllat del requeriment d’ingrés voluntari a la presó en un termini màxim de 10 dies.

La interlocutòria d’execució de la sentència contra el futbolista ha sigut recorreguda davant l’Audiència Provincial de Madrid.