Premier League

Benjamin Mendy seguirà a la presó de forma preventiva

El jutge ha rebutjat la tercera sol·licitud de llibertat del jugador del Manchester City

Benjamin Mendy seguirà a la presó de forma preventiva
1
Es llegeix en minuts

El lateral esquerre del Manchester City, Benjamin Mendy, que el mes d’agost passat va ser posat en presó preventiva acusat de quatre violacions i una agressió sexual, seguirà a la presó. Mendy va presentar en aquell temps dues sol·licituds de llibertat amb fiança, però totes dues van ser rebutjades. Aquest matí, després d’intentar-ho per tercera vegada, se li ha negat la llibertat abans que se celebrés el judici.

Segons indica la premsa britànica, els fets de les quatre denúncies es van produir a casa del jugador francès, a la ciutat de Cheshire, i suposadament una de les denunciants seria menor d’edat. Tres de les violacions s’haurien produït a l’octubre de l’any passat, i la quarta l’agost d’aquest any. Quan el club va saber la notícia el va suspendre i va emetre el següent comunicat: «El Manchester City pot confirmar que després de ser acusat per la policia, Benjamin Mendy ha sigut suspès a l’espera d’una investigació. L’assumpte està subjecte a un procés legal, per la qual cosa el club no pot realitzar més comentaris fins que estigui complet».

Notícies relacionades

L’audiència ha durat entorn d’uns 50 minuts i Mendy, que segueix intern al centre penitenciari d’Althourse, no ha comparegut davant del tribunal. El gal assistirà a una audiència preliminar el pròxim 15 de novembre, però el judici definitiu no se celebrarà fins al 22 de gener de l’any vinent.

Un jugador problemàtic

Un jugador problemàticL’estiu del 2017 els ‘citizens’ van pagar 70 milions per aconseguir una de les promeses del futbol europeu. Exceptuant el seu segon any, en el qual l’ex del Mònaco va fer una bona temporada, el pupil de Guardiola ha sigut més protagonista fora del camp que dins. De fet, el seu propi tècnic li ha recriminat públicament el seu comportament en més d’una ocasió. Celebrar una festa il·legal en plena pandèmia o sortir de festa el dia abans d’un partit (malgrat no estar convocat) són algunes de les excentricitats de Benjamin Mendy des que va arribar al Manchester City.