Florentino Pérez pateix un lleu accident de trànsit

  • El vehicle del president blanc va col·lidir amb un altre després del Madrid-Vila-real

Florentino Pérez pateix un lleu accident de trànsit
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A Florentino Pérez no li va sortir la nit de dissabte com s’esperava. El Reial Madrid no va poder passar de l’empat davant el Vila-real en un duel en el qual els ‘groguets’ van fer més mèrits que els blancs per emportar-se la victòria. Per arrodonir la ‘festa’, el president va tenir un petit accident de cotxe que, per sort, no va significar mals majors.

Notícies relacionades

El contratemps es va produir quan el cotxe en el qual anava Pérez, amb el seu xòfer al volant, va col·lidir amb un altre vehicle a la Glorieta dels Sagrados Corazones. El cotxe del president blanc estava girant a l’esquerra, però en aquesta direcció hi havia un altre turisme que volia continuar recte, per la qual cosa tots dos van col·lidir. Les imatges les van captar les càmeres de ‘GOL’, que també van veure com un grup d’aficionats s’acostaven a xerrar amb el dirigent madridista.

Aquesta xerrada improvisada va donar lloc a una notícia: un aficionat li va demanar que fitxés Mbappé «L’any que ve». Després de diversos intents fallits, el club blanc espera aconseguir els serveis del crac francès en el pròxim mercat d’estiu. El gal, de fet, arribaria amb la carta de llibertat.