R. MADRID - VILA-REAL (0-0)

El Madrid es queda en blanc i empata contra el Vila-real

Els madridistes no marquen per primera vegada aquesta temporada

El Madrid es queda en blanc i empata contra el Vila-real

AFP

2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Madrid volia aprofitar la patacada de l’Atlètic per posar més terra pel mig amb el defensor del títol i un Barça desorientat després del bany europeu. Però els madridistes s’han quedat en blanc per primera vegada aquesta temporada i han empatat contra el Vila-real.

Malgrat haver perdut la parella de centrals de l’última dècada blanca i que finalment no ha arribat Mbappé, l’escollit perquè el Madrid torni a somiar amb ambició després de l’adeu de Cristiano Ronaldo, Ancelotti, havia firmat un inici de curs més que solvent. Líder en solitari, sense conèixer encara la derrota gràcies sobretot a la lucrativa societat limitada que han conformat Benzema (8 gols i 7 assistències a la Lliga) i un renascut Vinicius (5 gols). Aquest dissabte, però, no han generat dividends

Tot just havien passat deu minuts quan Danjouma va posar a prova l’estat de gràcia en què està Courtois, que va acceptar el repte amb la seva primera estirada de la nit. Més endavant va rebutjar un altre xut d’Alcácer, anul·lat pel VAR després que el Vila-real s’escapolís un cop més amb facilitat de la pressió alta madridista.

La producció del Madrid es limitava amb prou feines a un xut de lluny de Benzema en la primera meitat, però el Bernabéu sabia que el davanter francès acabaria apareixent com el tenia acostumat en aquest fulgurant inici de temporada. Mentre Unai Emery es lamentava d’una nova ocasió perduda, el públic del Bernabéu reclamava un parell de penals al punta francès i Nacho.

Doble ocasió groga

Ancelotti va fer entrar Camavinga després del descans, el Madrid va apujar una marxa i Militão va estar a punt de marcar amb un cop de cap. El conjunt blanc, al pujar la intensitat, semblava que aconseguia el control del joc, encara que Danjuma tornés a obligar Courtois a estirar-se. El porter belga va esbufegar al veure com Alcácer i Pau Torres no arribaven per un pèl a rematar una doble ocasió.

L’efervescència blanca s’havia dissipat però tothom esperava l’escomesa final del Madrid, tot i que aquesta vegada es va limitar que, a vuit minuts del final, Rulli hagués d’intervenir per primera vegada per desbaratar una rematada d’Isco. Courtois va reconèixer que el punt era just tot i que tenia un regust «amarg», sobretot per l’ensopegada matalassera. «Si un rival perd vols sumar tres punts». Caldrà veure si el Barça treu profit de la doble relliscada madrilenya.

Notícies relacionades

REIAL MADRID: Courtois (7); Valverde (5), Militão (6), Alaba (5), Nacho (6); Casemiro (5), Modric (6), Marco Asensio (5); Rodrygo (5), Vinicius (5) i Benzema (6). Tècnic: Carlo Ancelotti (5). Canvis: Camavinga (6) per Rodrygo (m. 46); Hazard (5) per Modric (m.73), Isco (s.q.) per Marco Asensio (m.81).

VILA-REAL: Rulli (6); Juan Foyth (7), Raúl Albiol (6), Pau Torres (6), Alberto Moreno (6); Pino (6), Capoue (5), Coquelin (5), Dani Parejo (6); Alcácer (5) i Danjuma (7). Tècnic: Unai Emery (7). Canvis: Moulaye Dia (5) per Alcácer (m.58), Moi Gómez (5) per Coquelin (m. 58), Trigueros (s.q.) per Danjuma (m.84), Mario Gaspar (s.q.) per Juan Foyth (m.85), Peña (s.q.) per Pino (m.86).

Temes:

Reial Madrid