Febre per la campiona

Emma Raducanu rebenta les xarxes a la Xina

  • La recent campiona de l’Obert dels EUA, de 18 anys, va obrir un compte a Weibo i el seu primer missatge va arribar al milió de visualitzacions en tot just set hores.

Emma Raducanu rebenta les xarxes a la Xina

EP

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Nascuda a Toronto (Canadà), de pare romanès, mare xinesa i nacionalitat britànica, Emma Raducanu s’ha convertit en un fenomen viral a tot el món. El seu recent èxit a l’Obert dels EUA amb tot just 18 anys la va llançar a l’estrellat. El seu innegable talent tennístic ve acompanyat per una desimboltura i autenticitat que li atorguen gran carisma, just el que necessitava el tennis femení.

La febre per la campiona traspassa fronteres i ara ha arribat a la Xina. La seva mare és de Shenyang i l’Emma parla amb fluïdesa el xinès mandarí. Aquest dijous va obrir un compte a la xarxa social Weibo, la més exitosa al país oriental. El seu èxit va ser immediat al comptar amb més d’un milió de visualitzacions en tot just set hores.

Matemàtiques i econòmiques

Notícies relacionades

En el seu videomissatge, la campiona de l’últim Grand Eslam a Nova York agraeix el recolzament de tots els seus fans asiàtics i expressa el seu desig de jugar a la Xina durant l’any 2022, unes paraules que han captivat els seus seguidors al país d’origen de la seva mare.

Raducanu acumula uns dies molt atrafegats des del seu triomf als EUA. Els seus seguidors s’han multiplicat a totes les xarxes i destaquen la seva maduresa i educació exquisides. Raducanu cursa estudis de matemàtiques i econòmiques a l’escola selectiva Newstead Wood, al sud-est de Londres. La seva àvia viu a Bucarest i ella és fan del menjar romanès.