HANDBOL

El Barça d’Ortega inicia a Flensburg la defensa de la seva corona europea

El Barça d’Ortega inicia a Flensburg la defensa de la seva corona europea

FCB

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xavi Pascual es va acomiadar en gran la passada temporada del Barça d’handbol amb la conquesta de la Champions, que va coronar una temporada perfecta, amb un ple de 61 victòries i 6 títols. El conjunt blaugrana, que ara dirigeix Carlos Ortega, començarà aquest dijous (Esport3, 20.45) la defensa del ceptre continental a la pista del Flensburg alemany.

«És sempre un títol molt especial tant per als entrenadors com per als jugadors; d’aquí la dificultat de guanyar-lo», va comentar el nou tècnic. Ortega coneix bé el rival, a qui es va enfrontar els últims quatre anys a la Bundesliga com a entrenador del Hannover. «Dels meus anys a Alemanya el conec molt bé i la seva defensa en sis-zero és molt forta, tot i que tenen alguna baixa. Per superar-los hem d’intentar imposar un ritme molt alt com sempre fem perquè el partit sigui llarg», va apuntar.

Notícies relacionades

Retrobament amb Moller

Ortega, que ja ha conquerit les Supercopes d’Espanya i de Catalunya a la seva nova banqueta, no podrà comptar ni amb Aitor Ariño ni Timothey N’Guessan, lesionats, però recuperarà Dika Mem, que no va jugar dissabte en el debut de lliga a Logronyo. El lateral francès serà una de les principals amenaces per al meta Kevin Moller, que aquest estiu va deixar el Palau per reforçar el Flensburg

Temes:

Handbol