L’ESTRELLA VA FIRMAR 2 GOLS AL REIMS

Pochettino: «Mbappé és el nostre jugador»

Pochettino: «Mbappé és el nostre jugador»

@PSG_inside

1
Es llegeix en minuts

«¿És una pregunta o una afirmació? El nostre president i el nostre director esportiu han sigut molt clars sobre aquest aspecte. Mbappés és el nostre jugador. No, no m’ha sorprès pel seu entusiasme». Mauricio Pochettino, l’entrenador del Paris SG, ha tornat a insistir que continua comptant amb el davanter francès, malgrat l’interès del Madrid.

El club blanc ha fet dues ofertes. Però el Paris SG vol mantenir Mbappé, tot i que s’exposi a quedar-se sense ell d’aquí un any sense rebre ni un sol euro. El Madrid ofereix 160 milions com a primera proposta. Però l’equip francès no va acceptar. També es va negar a la de 180 milions que va acreditar el conjunt madridista.

Notícies relacionades

Mbappé, mentrestant, va firmar dos gols la nit en què Messi va debutar amb el 30 a l’esquena de la samarreta del PSG. «M’ha agradat com ha entrat en el partit. És molt important l’inici. L’he vist content i integrat en l’equip», ha dit Pochettino, convençut que podrà continuar tenint Mbappé.

A Reims, no obstant, no van coincidir els tres davanters sobre la gespa. Van començar primer de titulars Mbappé i Neymar. Després, va entrar Messi, suplint el brasiler. Per tant no es va produir la foto del trident. I el mercat de fitxatges es tanca el dimarts 31 d’agost a les dotze de la nit.