MESSI DEBUTA AVUI

Mbappé, convocat per al Reims-Paris SG

Mbappé, convocat per al Reims-Paris SG

@PSG_inside

1
Es llegeix en minuts

Kylian Mbappé ha sigut convocat per Mauricio Pochettino per al duel que jugarà aquesta nit el Paris SG al camp del Reims (20.45 h, Tele 5 i canal de Twitch d’Ibai Llanos). Serà el partit en el qual debutarà Messi amb la samarreta del club parisenc. El primer partit que juga amb un altre club que no sigui el Barça.

En aquesta relació, facilitada aquest matí pel Paris SG, també figura Neymar. Ni el brasiler ni, per descomptat, tampoc l’argentí han debutat aquesta temporada. A Reims, i quatre anys després que Neymar abandonés el Camp Nou, es retrobarà al camp amb el seu gran amic Leo, jugant junts en un mateix equip.

Notícies relacionades

Mbappé, mentrestant, jugarà sota l’ombra de si serà el seu últim partit amb la samarreta parisenca. El Madrid ha fet dues ofertes pel davanter, de 22 anys. Però de moment el club francès les ha rebutjada totes dues. Va dir no als 160 milions d’euros que li va plantejar de sortida Florentino Pérez, el president blanc. També s’ha negat als 180 (170 més 10 en bonificació) de la segona proposició blanca.

I a Reims s’assistirà aquesta nit al naixement d’un nou trident ofensiu: Messi-Neymar-Mbappé.