BETIS-MADRID (0-1)

Un cop amb la dreta de Carvajal li dona la victòria al Madrid

En un trist partit, l’equip d’Ancelotti es va acabar emportant els tres punts al superar un Betis ineficaç. Amb Hazard de suplent i Bale desaparegut. 

Carvajal celebra el gol que ha marcado al Betis

Carvajal celebra el gol que ha marcado al Betis / Julio Muñoz (EFE)

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Un error infantil de Juanmi, que es va presentar a l’àrea del Madrid sol, va resultar ser el pròleg del gol de Carvajal, barallat amb astúcia per Vinicius, a més de la intel·ligència en el centre de Benzema. Tot i que tot neix d’aquest còmic error del davanter del Betis, atordit i desorientat com va quedar després tot el seu equip. Després, quan va voler reaccionar no va tenir joc ni tampoc personalitat perquè els canvis de Pellegrini, que van arribar tard, tampoc hi van ajudar.

Va començar el partit amb energia. Amb un Madrid dominant només moure’s la pilota. A través sempre de la velocitat que exhibia el jove brasiler, que va tenir l’honor, després de la decisió d’Ancelotti, de ser el titular, perquè Hazard es va quedar a la banqueta. Dues cavalcades de Vinicius per l’esquerra en la que ha de ser la nova casa de Mbappé, si és que arriba, van sembrar el terror a la tendra defensa bètica.

Courtois, decisiu

Però el conjunt de Pellegrini es va aixecar aviat, lligat a l’exquisida bota esquerra de Fekir, un individu amb màgia. El seu xut, enverinat i amb tota la mala intenció del món, d’una falta directa va sorprendre a tothom, menys a l’atent Courtois, que va repel·lir amb les mans la perillosa pilota a córner. 

La nit era divertida perquè tant el Betis com el Madrid volien viure en camp aliè. Ancelotti, a més, va desplaçar Alaba a l’eix de la defensa per formar parella amb Militão, confiant el flanc esquerre de la defensa al jove Miguel Gutiérrez. Sense Kroos i sense Modric, a l’equip blanc li costava teixir el joc al centre del camp perquè no tenia la pilota.

Sense efectivitat andalusa

Sense efectivitat andalusa A poc a poc, el conjunt andalús es veia més còmode sentint-se el protagonista del partit. Arribada la mitja hora, la pausa d’hidratació li va anar de meravella als madridistes, mentre Pellegrini instava a treballar en la mateixa direcció. Després del temps mort el Madrid va tornar més despert, més profund, més vertical, amb Valverde galopant a camp obert, tot i que el Betis va trobar un tresor a l’esquena d’Alaba i Militão, mentre es trasbalsava en el pla emocional, ja que el partit va adquirir un aire volcànic. Cinc grogues en 45 minuts: Fekir, Pezzella, Canales, Ruibal i Pellegrini. A la tornada del descans, el partit va canviar d’amo ja que el Madrid va tenir el ‘punch’ que no havia disposat el Betis. 

Notícies relacionades

Tot i que tot va començar en l’error de Juanmi, perquè hi ha jugades que decideixen partits. L’equip andalús va perdonar, el conjunt d’Ancelotti es va salvar gràcies a la volea de Carvajal, un lateral disfressat de davanter per trobar el botí més desitjat. Cop amb la dreta de triomf, assegurat després amb les mans de Courtois, que va frustrar el xut de Montoya, ja en el temps afegit.

Ni rastre de Bale, substituït. Ni rastre tampoc de Hazard, que va aparèixer en la segona meitat. I va haver de ser Carvajal el que li va donar la victòria al Madrid.

La fitxa del Betis-Madrid (0-1)