Girona-Amorebieta (2-0)

Stuani inaugura amb gol la seva cinquena temporada a Girona

El conjunt català comença el curs provocant il·lusió

Stuani inaugura amb gol la seva cinquena temporada a Girona

Girona FC

2
Es llegeix en minuts

-L’ariet uruguaià Cristhian Stuani va inaugurar aquest dissabte la seva cinquena temporada al Girona anotant el gol que va obrir el camí cap al triomf davant l’Amorebieta (2-0), en la primera jornada de Segona. El capità del Girona va marcar l’1 a 0 al minut 49 al cabotejar un centre de Jairo Izquierdo, i eleva així a 83 la seva xifra de gols amb el conjunt blanc-i-vermell, en 137 partits. Nascut a Tala fa 34 anys, aquesta campanya tornarà a ser un dels grans referents ofensius de l’equip, després de prolongar el seu contracte fins a l’any 2026.

«Cal continuar treballant, però és un gran inici. Res millor que començar amb un gol i tres punts», va afirmar Stuani després del partit, «molt content». El ‘charrúa’ ja havia sigut el pitxitxi de la pretemporada, amb quatre gols.

El curs passat Stuani va ser el segon màxim golejador del Girona, amb deu gols, només superat per Mamadou Sylla (11). A l’anterior, també en la categoria de plata, en va celebrar 31, mentre que en la 17-18 i la 18-19, totes dues a Primera, va acabar amb 21 i 19 dianes, respectivament.

El segon gol del triomf contra l’Amorebieta també va portar la firma d’un futbolista sud-americà: l’argentí Nahuel Bustos, que jugarà cedit pel Manchester City a Montilivi per segona temporada seguida, amb la il·lusió de millorar la discreta imatge del curs passat.

De moment, en el seu redebut amb la samarreta del Girona es va mostrar encertat i inquiet i va celebrar el seu primer gol del curs amb una vaselina per posar la cirereta a un triomf il·lusionant del Girona, que vol tornar a barallar-se per l’ascens.

La fitxa del partit

Girona FC: Juan Carlos; Arnau, Juanpe, Bernardo, Jairo (Juncà, min. 89); Gumbau (Ibrahima Kébé, min. 52), Ramon Terrats, Aleix García (Jordi Calavera, min. 89); Ureña (Darío Sarmiento, min. 72), Stuani i Mamadou Sylla (Nahuel Bustos, min. 52).

Amorebieta: Santamaría; Olaetxea, Luengo, Arregi, Irazabal (Etxaburu, min. 74), Ozkoidi; Mikel Álvaro (San José, min. 84), Larru, Álvaro Peña (Óscar Gil, min. 74); Guruzeta (Iker Amorrortu, min. 84) i Unzueta (Orozko, min. 57).

Notícies relacionades

Gols: 1-0, min. 49: Stuani. 2-0, min. 86: Nahuel Bustos.

Àrbitre: David Gálvez Rascón (Comitè madrileny). Va amonestar els locals Ureña (min. 40), Ramon Terrats (min. 45 +1) i Juanpe (min. 82) i els visitants Irazabal (min. 32) i Olaetxea (min. 67).

Temes:

Girona FC