LIGUE 1

El Parc dels Prínceps aclama Messi i xiula Mbappé

El davanter francès rep una sonora esbroncada en la presentació davant el seu públic del PSG

El Parc dels Prínceps aclama Messi i xiula Mbappé
1
Es llegeix en minuts

La reticència de Kylian Mbappé a renovar el seu contracte amb el PSG ha obtingut una reacció adversa de l’afició parisenca, que l’ha xiulat amb força en l’espectacular presentació de tots els jugadors de l’equip per aquesta temporada. Si Leo Messi s’ha emportat una ovació extraordinària i el seu nom ha sigut corejat amb passió, el davanter francès s’ha emportat una esbroncada considerable. Unes 40.000 persones han assistit a la posada al punt del quadro dels galàctics, que disputen avui el seu segon partit de la temporada, el primer a casa, contra l’Estrasburg.

Messi ha sigut l’estrella inqüestionable de l’acte. Els jugadors han anat desfilant un per un i en el torn de l’argentí, el Parc dels Prínceps s’ha esclatat. L’arribada de Messi al futbol francès s’ha convertit en un esdeveniment nacional de primer ordre, un impuls de l’eufòria parisenca, i la seva sortida al camp en va ser una constatació.

A poc a poc

L’exblaugrana no forma part de l’alineació dissenyada per Mauricio Pochettino per a l’estrena de l’equip a casa. Ni tan sols figura a la llista dels convocats. El tècnic ja va avançar el divendres que el seu debut dependrà de l’evolució del seu estat físic. Fa un mes que Messi va tocar pilota per última vegada. Va ser a la final de la Copa Amèrica.

Notícies relacionades

Tampoc està entre els convocats, ni per tant a l’onze inicial, Neymar. En canvi sí que hi és Mbappé, que forma la línia atacant amb Icardi i Draxler. També juguen el migcampista Wijnaldum i el lateral Achraf. Mbappé, per qui sospira el Madrid, jugarà tocat per les esbroncades.

El francès acaba el seu contracte el juny que ve i de moment no ha volgut renovar. Però el president Nasser al-Khelaïfi ja va dir que no se n’aniria aquest estiu i Pochettino també va deixar clar que hi compta.