L’actualitat del Reial Madrid

Karim Benzema, positiu per coronavirus

  • El davanter blanc s’havia d’incorporar aquest divendres als entrenaments

Karim Benzema, positiu per coronavirus
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El davanter del Reial Madrid Karim Benzema ha donat positiu per coronavirus, just el dia previst perquè s’incorporés als entrenaments de pretemporada amb l’equip, segons ha confirmat aquest divendres el club blanc.

«El Reial Madrid CF comunica que el nostre jugador Karim Benzema ha donat resultat positiu en Covid-19», informa l’entitat madridista en un comunicat.

L’ariet francès, que va participar aquest estiu en l’Eurocopa amb la seva selecció –eliminada a vuitens de final en la tanda de penals per Suïssa–, tornava aquest mateix divendres als entrenaments amb el seu club després d’unes setmanes de vacances.

Notícies relacionades

Aquest divendres també s’hi han incorporat altres jugadors que van participar en el torneig continental, com el centrecampista alemany Toni Kroos, el defensa francès Raphaël Varane i l’extrem gal·lès Gareth Bale.

Durant aquesta pandèmia han sigut diversos els jugadors del Reial Madrid contagiats de coronavirus: Toni Kross, Militão, Casemiro, Eden Hazard, Luka Jovic, Nacho Fernández, Raphaël Varane, Sergio Ramos i Fede Valverde van ser positius la temporada passada. També van patir el virus el tècnic Zinedine Zidane i el president del club, Florentino Pérez.