Tragèdia en l’esport

Una onada a Mèxic acaba amb la vida del surfista espanyol Óscar Serra

Una onada a Mèxic acaba amb la vida del surfista espanyol Óscar Serra

Twitter Fed Española surf

1
Es llegeix en minuts

El surfista espanyol Óscar Serra va morir dissabte a primera hora del matí (hora local) a Mèxic al colpejar-se al cap contra el fons, quan intentava cavalcar una onada a la platja de Zicatela, a Puerto Escondido, Oaxaca.

Segons els entesos, a Zicatela es produeixen algunes de les millors onades de platja del món i la seva altura als mesos de juny i el juliol són un reclam per a molts dels millors surfistes del món per muntar-les.

Serra, que amb prou feines feia un parell de dies que era a terres mexicanes, es va endinsar al mar a primera hora a la recerca de bones onades, malgrat que hi havia bandera vermella a la platja, una cosa que és precisament el que busquen els surfistes.

Segons informen diversos diaris mexicans, el surfista valencià va caure des d’una onada d’un parell de metres d’altura i es va colpejar el cap contra el fons.

Notícies relacionades

Malgrat que va ser socorregut amb rapidesa, no va poder ser reanimat a la platja pels serveis mèdics que el van atendre a causa de la força de l’impacte.

La federació espanyola de surf ha lamentat la pèrdua a les xarxes socials: «Un dia d’onades grans a Zicatela (Puerto Escondido) –avui– ens ha donat un cop duríssim... El nostre més sincer condol a familiars i amics per la pèrdua d’Óscar Serra. No hi ha paraules per descriure tant de dolor... la vida és moltes vegades injusta».