Es va acomiadar del club el 2015

Iker Casillas, nou director general de la Fundació Reial Madrid

Casillas torna al Reial Madrid

  • Cinc anys després de la seva marxa, l’exporter torna a la que va ser casa seva després de protagonitzar un dels comiats més freds que es recorden a una llegenda del club blanc
casillas

casillas

1
Es llegeix en minuts

Iker Casillas, exporter del Reial Madrid i la Selecció espanyola, torna a la que va ser casa seva durant 25 anys. Després de protagonitzar el 2015 un dels comiats més freds que es recorden a un jugador històric, el club de Chamartín ha anunciat aquest matí que el de Móstoles tindrà un càrrec de responsabilitat als despatxos de l’entitat.

«És llegenda del Reial Madrid, representa els valors del nostre club i és el millor porter de la nostra història», afirma el comunicat del club blanc.

El mateix protagonista també s’ha mostrat il·lusionat amb el nou repte i a Twitter ha publicat que està «orgullós de tornar a casa».

L’exporter va anunciar la seva retirada el passat mes d’agost, amb 39 anys, quan encara pertanyia al Porto de la lliga portuguesa i després de tenir un infart el maig del 2019 que el va apartar des d’aleshores dels terrenys de joc.

Notícies relacionades

Casillas llavors es va proposar disputar-li la cursa electoral a la presidència de la RFEF a Luis Rubiales, fet que va comunicar el mes de febrer passat, però que després de les impossibilitats de la pandèmia, es va retirar d’aquesta batalla. «Volia un procés electoral just, transparent i realment participatiu, buscant el millor per al futbol espanyol, i en aquesta ocasió crec que no s’ha jugat per això. Espero que en pròximes eleccions es pugui donar, amb mi o amb altres candidats», explicava Casillas el mes de juny passat quan comunicava la seva retirada de la cursa electoral.

Per tant, després de la seva vinculació amb el Reial Madrid, es tanquen les portes del despatx del president de la Federació per a Casillas, almenys durant un futur pròxim.

Temes:

Reial Madrid