Homenatge a l’artista italiana

La música de Rafaella Carrà sonarà a l’escalfament del partit d’Espanya-Itàlia

  • La cançó ‘A far l’amore comincia tu’ se sentirà a Wembley abans de l’enfrontament de semifinals de l’Eurocopa 2021 entre ‘la Roja’ i l’‘azzurra’

ENTRENAMIENTO SELECCIÓN ESPAÑOLA

ENTRENAMIENTO SELECCIÓN ESPAÑOLA / Efe / Rodrigo Jiménez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les seleccions d’Espanya i Itàlia, que es mesuren aquest dimarts a les 21.00 hores a Wembley a les semifinals de l’Eurocopa, escalfaran en els prolegòmens de l’enfrontament amb música de la cantant italiana Raffaella Carrà, morta aquest dilluns als 78 anys.

La Federació de Futbol Italiana (FIGC) ha obtingut el vistiplau de la UEFA perquè la cançó ‘A far l’amore comincia tu’ (’En l’amor tot és començar’, en la seva versió en castellà) formi part dels temes que acompanyaran els futbolistes durant l’escalfament, segons ha informat l’organisme que gestiona el futbol italià en una nota oficial.

«La mort d’una icona com Raffaela Carrà, dona innovadora i artista extraordinària, ha sacsejat tothom. Abans d’Itàlia-Espanya, el seu partit, volem recordar-la amb alegria, escoltant junts la seva música plena d’energia», ha afirmat el president de la FIGC, Gabriele Gravina.

Notícies relacionades

Tant la premsa esportiva espanyola com la italiana van dedicar les seves portades d’aquest dimarts a Raffaella Carrà, jugant amb els títols de les seves cançons i l’important partit de Wembley.

Carrà tenia passió pel futbol i era aficionada del Juventus de Torí, un club que aquest dilluns ha manifestat el seu condol per la seva mort.