Màxima motivació

Carolina Marín manté la seva ambició: «Ara més que mai vull l’or a París 2024»

La campiona olímpica de bàdminton confia en la seva tornada a la competició en el Mundial que se celebrarà al desembre a Huelva

Carolina Marín manté la seva ambició: «Ara més que mai vull l’or a París 2024»

Minerva Mkt

2
Es llegeix en minuts

Carolina Marín, campiona olímpica i mundial de bàdminton, que continua amb la recuperació de la lesió soferta al genoll esquerre, va assegurar que espera tornar a la competició en el Campionat Mundial, que es disputarà del pròxim 29 de novembre al 5 de desembre a Huelva, la seva ciutat natal.

«No ha sigut fàcil, ha sigut fins i tot més dur que la lesió a l’altre genoll. Pensar que en dos mesos el somni que jo tant volia se n’ha anat a les escombraries m’ha costat superar-ho, sobretot els primers dies, però ara està més que assumit. Han sigut dos anys molt complicats, de sots pel camí, situacions que m’ha posat la vida a davant. Estic segura que aquest sot el superaré una vegada més», va expressar la de Huelva durant l’esdeveniment Santander Talks del Banco Santander, acompanyada pel seu entrenador Fernando Rivas.

A un dia de complir-se un mes de l’operació per la ruptura del lligament encreuat anterior i els dos meniscos del seu genoll esquerre, Carolina Marín ja pot recolzar la cama al caminar i realitza diàriament dues sessions d’entrenament físic com a part del seu programa de rehabilitació.

«Ser pacient»

Després d’abandonar el somni de defensar la seva medalla d’or a Tòquio, la triple campiona mundial que, a més, ostenta cinc títols europeus, visualitza el que serà la cita olímpica del 2024. «Jo volia guanyar la medalla d’or del Japó, però ja que no puc repetir l’or de Rio. I en aquests jocs, més que mai vull anar per aquesta medalla d’or a París. Aquest és el meu objectiu a llarg termini i la bona notícia és que tindré 3 anys en comptes de 4 i 3 anys passen volant», va emfatitzar.

Notícies relacionades

«A Carolina li toca ara sortir de la seva zona de confort i jo el primer», va explicar Fernando Rivas. «Li toca aprendre a ser pacient i les nostra peça més important és la María, la nostra psicòloga, perquè jo només puc posar-li volants», va afirmar el tècnic.

Marín va agrair tot el recolzament rebut pels seus seguidors a través de les xarxes socials. «Estic eternament agraïda. Tot l’afecte que et dona la gent al final vulguis o no et dona una miqueta d’energia», va manifestar l’esportista, que va tornar a posar Rafa Nadal com el seu exemple, i va recordar que tornarà a refer el camí. «Sé que molta gent passa pel mateix i el que sí ara m’he tornat mes oberta i empàtica amb els altres i si de cas pot ajudar més persones, seré feliç».