LA REVENJA DEL 2019

Palau-Voltregà, final catalana a l’Eurolliga femenina d’hoquei sobre patins

  • El conjunt vallesà, amfitrió, va derrotar en un vibrant duel al Telecable Gijón (3-4)

  • Les blanc-i-blaves, vigents campiones d’Europa, van fer fora el Manlleu (2-1)

Palau-Voltregà, final catalana a l’Eurolliga femenina d’hoquei sobre patins

@cpvoltrega

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Hi haurà final catalana a l’Eurolliga femenina d’hoquei sobre patins. El Club Patí Voltregà Stern Motor i el Generali Hoquei Club Palau reeditaran aquest diumenge (12.00 hores. Esport 3) la final continental del 2019 (l’última disputada), després de superar aquest dissabte el Gijón i el Manlleu en unes emocionants semifinals.

Acompanyat pel seu públic, ja que Palau-solità i Plegamans està sent la seu d’aquesta final a vuit de l’Eurolliga, el Palau es va saber sobreposar dos cops a les urpades del Telecable Gijón. Aina Florenza va igualar de seguida el gol inicial de les asturianes, que es van tornar a avançar en la segona meitat amb un altre gol de la internacional Natasha Lee i van obtenir una resposta encara més contundent: tres minuts després del 2-1, els gols de la capitana Laura Puigdueta, novament Florenza i Berta Busquets van deixar gairebé encarrilat el pas a la final, per més que el gol de Marta Piquero en l’últim tram va donar emoció al desenllaç.

Notícies relacionades

Prèviament, el Voltregà, vigent campió i club amb més corones continentals femenines (sis, per cinc del Gijón), també va necessitar una remuntada davant el Club Patí Manlleu, que la setmana passada va perdre el títol de lliga a la final contra el Palau. El conjunt d’Osona es va avançar al marcador, però Berta Tarrida i Laura Barcons el van capgirar, confirmant que l’equip es transforma en les competicions europees.

El Palau i el Voltregà es van enfrontar a la final de l’Eurolliga del 2019 (la passada edició es va cancel·lar per la pandèmia). Llavors, l’equip de Sant Hipòlit, que jugava molt a prop de casa, a Manlleu, es va imposar en la pròrroga, però ara és el Palau qui comptarà amb el factor pista a favor per intentar l’assalt a la seva primera corona continental.