LA JORNADA DE LLIGA

Els dubtes de Zidane entre la Lliga i la Champions

  • Gràcies a la irregularitat dels rivals, el Madrid continua viu a la Lliga 

  • Els blancs reben l’Osasuna sense marge d’error per lluitar pel títol

  • En tres dies espera el Chelsea per mantenir-se en una final europea

  • El tècnic francès té la plantilla agafada amb pinces, ara amb Carvajal de baixa

  • Tornen a estar disponibles per al partit Sergio Ramos i Nacho 

Els dubtes de Zidane entre la Lliga i la Champions
2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

La irregularitat dels contendents pel títol li han tornat a obrir la porta de la Lliga a un Reial Madrid que, més enllà de l’interès en el campionat domèstic, té el pròxim dimecres la tornada de les semifinals de la Champions davant el Chelsea, amb opcions després del miraculós 1-1 de l’anada. «Només pensem en el partit de Lliga», va dir Zidane per començar, gairebé per obligació, en la prèvia que el seu equip rebi aquest dissabte l’Osasuna (21 hores). 

Amb cinc partits per davant i abans que el Sevilla visiti Valdebebas, Zidane està davant la disjuntiva d’anar a buscar els dos títols amb el risc físic que corre amb la seva plantilla o carregar tots els seus efectius i il·lusions en una de les dues competicions, preferentment l’europea. En els dos casos corre el risc de quedar-se sense cap, però també tenir al final la sensació que podia haver fet alguna cosa més en les dues. 

Rotacions

Tot i que Zidane vol lluitar la Lliga: «Serà complicada fins al final, però la nostra força és defensar bé i després hem de millorar amb la pilota per marcar la diferència.» A més, va dir que hi haurà canvis davant l’equip navarrès: «Alguns no jugaran», va haver de confessar, sobretot pensant en un centre del camp extenuat amb Casemiro, Modric i Kroos monopolitzant els minuts.

I és que les lesions continuen martiritzant els blancs. «Estic frustrat perquè vull que els meus jugadors estiguin sans», va reivindicar un Zidane orgullós de la seva temporada: «Amb el que hem passat, el que estem fent em fa estar molt content. No és un miracle, és només treball i creure en el que fem», va detallar el francès entre la lloança constant als seus jugadors. 

Baixes i altes

Tot i així, té a la infermeria un nou inquilí. Carvajal torna a estar lesionat, el cinquè cop en la temporada, tres partits després de la seva última reaparició i amb molt poques opcions de tornar a jugar en el que queda de temporada, només amb una hipotètica final de la Champions el 29 de maig amb els terminis justos. 

Notícies relacionades

El problema per a Zidane és que el substitut que va trobar durant les absències de Carvajal, Lucas Vázquez, també està lesionat per al que queda de curs. Tampoc té Ferland Mendy, que apunta a Londres, ni Fede Valverde que espera el segon negatiu en els tests de coronavirus per incorporar-se a l’equip. 

Les bones notícies per a Zidane és que recupera Sergio Ramos i Nacho, a més que Hazard està preparat i apunta a titular.