Champions League

El Reial Madrid estudia una solució per tenir Marcelo contra el Chelsea

  • El lateral esquerre brasiler no va recórrer la citació

undefined42088062 real madrid s marcelo celebrates his side s 3rd goal with hi180215182207

undefined42088062 real madrid s marcelo celebrates his side s 3rd goal with hi180215182207 / Francisco Seco

1
Es llegeix en minuts

Marcelo, lateral brasiler del Reial Madrid, no va recórrer una citació per a les eleccions a l’Assemblea de Madrid que se celebraran el pròxim 4 de maig, un dia abans del partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions a Londres davant el Chelsea, i el club estudia una solució perquè alliberin el seu jugador d’acudir a la mesa electoral. 

El sorteig de la mesa electoral es va celebrar el dia 5 d’abril passat i, segons informa ‘El Mundo’, Marcelo disposava de set dies «per al·legar causa justificada i documentada» que li impedeixi l’acceptació de president o vocal en les eleccions. Una vegada passada aquella setmana, la Junta Electoral «resol en el termini de cinc dies». 

El Reial Madrid es va trobar amb la situació abans de disputar el partit de les semifinals davant el Chelsea i, segons informen a Efe des del club, el departament jurídic està estudiant totes les possibilitats que permeten les lleis polítiques, sanitàries i esportives perquè prosperi el recurs presentat. 

Tornada contra el Chelsea

Notícies relacionades

En cas de no prosperar, Marcelo no podrà formar part de l’expedició que en la vigília del partit viatjarà a Londres i s’hauria d’incorporar a la concentració del Reial Madrid el mateix dia del partit a Stamford Bridge, en el qual es juguen una plaça a la final. De moment, els justificants presentats pel club i el jugador, han sigut rebutjats. 

La Junta Electoral argumenta que Marcelo podria volar el mateix dia del partit a Londres, una situació que el club entén que és massa complexa no només pel tema esportiu, al perdre’s un entrenament, sinó pels protocols a complir per la Covid-19. Un altre jugador que se sol entrenar amb el primer equip i ha tingut minuts en la plaga de baixes defensives, el del planter Víctor Chust, també ha sigut cridat a una mesa electoral.

Temes:

Champions