LA JORNADA DE LLIGA

L’Atlètic rep l’Alabès amb la pressió de defensar el seu avantatge en el liderat

L’equip de Simeone ve de caure a la Champions i s’aferra a la seva oportunitat de lluitar per un títol aquesta temporada

L’Atlètic rep l’Alabès amb la pressió de defensar el seu avantatge en el liderat
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Tot just uns dies després d’haver caigut eliminat a la Lliga de Campions, l’Atlètic de Madrid rep l’Alabès amb l’obligació de guanyar per no veure el seu avantatge en el liderat de LaLiga reduïda a la mínima expressió. 

Després de la victòria del Madrid a Vigo, i a expenses del que faci el Barça, només tres punts mantenen al capdavant l’equip de Simeone, que aspira a tornar a escapar-se dels seus perseguidors, sense més opcions de lluitar per un títol aquesta temporada.

La trajectòria blanc-i-vermella a la segona volta de lliga ha caigut en picat, però encara continua al capdavant per l’avantatge que va aconseguir abans. 

Notícies relacionades

Ara ha de reaccionar: «Noto que l’equip ho està donant tot, un deu. Qui m’he d’exigir soc jo, la responsabilitat és meva», va dir Simeone, després que el seu equip només hagi aconseguit tres victòries en les últimes vuit jornades, amb dues derrotes contra el Chelsea pel mig. Serà important que tornin els gols de Luis Suárez.

Després de l’eliminació europea no hi ha més excuses ni més objectius, només aferrar una lliga que ja s’ha estret més del que es podia imaginar. El primer pas és guanyar aquest diumenge l’Alabès al Metropolitano (18.30 h), amb Joao Félix de baixa per acumulació de grogues.