Reial Madrid-Elx CF (2-1)

El Madrid remunta a la desesperada davant l’Elx per continuar viu a La Lliga

L’equip de Zidane es va sobreposar al gol inicial il·licità de Dani Calvo gràcies a dos gols de Benzema

El Madrid remunta a la desesperada davant l’Elx per continuar viu a La Lliga
2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Zidane va deixar descansar Modric i Kroos, a tres dies de jugar-se el futur europeu dimarts davant l’Atalanta, i el Madrid va revelar durant una hora de partit una inoperància greu en la creació de joc, impotent davant un Elx amb interès, intensitat i ordre que es va posar per davant. Quan Zidane va recuperar el centre del camp de tota la vida, el Madrid va empatar i, de nou gràcies a una escomesa final i a dos gols de Benzema, va sumar tres punts fonamentals per a les seves aspiracions al títol, a l’espera del que aconsegueixin els seus rivals. 

Va tornar, directe de la infermeria a la titularitat, Sergio Ramos com l’element central d’una defensa de tres integrants, una mena d’assaig general per a la Champions. També va tornar després de lesió Hazard, des de la banqueta per completar 15 minuts d’intranscendència.

Domini sense ocasions

Des del primer minut, el domini territorial i de la pilota del Madrid va ser gairebé absolut, immers en un laboriós i gairebé artesanal treball per superar l’entramat defensiu d’un Elx ben protegit, sense espais entre les seves línies.  

Després de gairebé mitja hora sense patir un xut a la seva porteria, l’Elx va deixar d’estar tenallat i, davant el parsimoniós ritme del partit, va començar a ocupar el camp rival. Gràcies a això va arribar al contraatac el més semblant a una ocasió de gol del Madrid en la primera part, un fet insòlit, un oasi al desert que era el partit.

Mai un setge a l’àrea rival del Madrid va ser tan innocu per al rival. L’equip de Zidane va fuetejar l’Elx, però una reclamació de penal de Ramos, per una agafada quan el rival queia després del forcejament, va ser el més a prop del gol que va estar. 

Al contrari, en les seves primeres incursions en atac del segon temps, l’Elx també va reclamar el seu penal, va obligar Courtois a fer una gran parada i, tot seguit, es va posar per davant amb un cop de cap incommensurable de Dani Calvo per sobre de Varane.

Reacció de la mà dels canvis

Notícies relacionades

Obligat a buscar solucions, Zidane va posar al camp Modric i Kroos amb mitja hora per davant, de nou amb l’obligació d’assetjar el rival per aconseguir alguna cosa. Va començar a carburar l’equip blanc amb els seus centrecampistes habituals, i no va tardar gaire a empatar. 

El golejador va ser, com no, Benzema, també de cap i amb més d’un quart d’hora per al final. Tot i així, va aprofitar fins al descompte el Madrid, davant un digne Elx, quan va tornar a aparèixer el francès per fabricar el gol de la victòria blanca.