Aquest dissabte ‘online’

Sabrina Vega, campiona d’escacs d’Espanya, juga una partida simultània amb 15 jugadores

  • L’esdeveniment es disputa en un dels dos clubs femenins d’escacs espanyols

Sabrina Vega, campiona d’escacs d’Espanya, juga una partida simultània amb 15 jugadores
1
Es llegeix en minuts

sLa campiona d’Espanya d’escacs, Sabrina Vega, participarà aquest dissabte, de forma ‘online’ (17.00 hores), en un esdeveniment organitzat pel Club Magic Extremadura i que consistirà en una partida simultània contra 15 dones, tant de l’escola d’escacs del club com de les integrants de l’equip Magic Deporte y Mujer, informa El Periódico d’Extremadura, del grup Prensa Ibérica.

Vega, sis vegades campiona d’Espanya i gran mestra, ha rebut recentment el premi Reina Sofia, el premi nacional de l’esport espanyol.

L’esdeveniment serà comentat pel gran mestre Manuel Pérez Candelario per als membres del club i de l’escola i a més es retransmetrà per part de la campiona nacional a través de la plataforma Twitch. L’acte l’organitza el Magic Extremadura i el patrocina la Fundació Joves i Esport i l’Ajuntament de Mèrida.

Notícies relacionades

«Em fa molta il·lusió fer aquesta simultània contra les noies de l’escola i de l’equip Magic Deporte y Mujer, que és un dels únics equips femenins en tot el país; és una gran iniciativa i espero estar a l’altura», diu la campiona d’Espanya en declaracions distribuïdes pel club.

«La pandèmia ens ha afectat a tots, però des del club ens estem reinventant contínuament. Les tecnologies ens donen l’oportunitat de fer un gran esdeveniment com aquest des de casa nostra. Estem molt il·lusionats», afirma Pérez Candelario.

Temes:

Escacs