LLEVANT-ATHLETIC (1-2)

L’Athletic jugarà dues finals de Copa en tot just 15 dies

El partit va arribar a la pròrroga, en què Álex Berenguer va decantar la semifinal a favor del conjunt blanc-i-vermell

L’Athletic jugarà dues finals de Copa en tot just 15 dies
1
Es llegeix en minuts

Quan es juga amb por al cos, quan s’està més pendent que no marqui el rival que de buscar amb frescor la porteria contrària, passa el mateix que aquest dijous a València. Ningú volia perdre, per la qual cosa el Llevant i l’Athletic van arribar a la pròrroga. 1-2, resultat final.

I va ser allà on el conjunt basc, més sencer, potser més experimentat en aquests desenllaços, es va guanyar la plaça per convertir-se en el rival del Barça a la final del 17 d’abril a Sevilla. I amb l’enorme curiositat, fet històric per a l’Athletic, de disputar dues finals de Copa amb tot just un parell de setmanes de diferència. Mai s’havia vist. Situacions estranyes que ha provocat aquesta maleïda pandèmia. Així, l’equip de Marcelino tindrà l’oportunitat d’intentar guanyar dos trofeus de Copa consecutius el mateix mes. Primer disputarà el títol del 2019-2020 davant la Reial Societat i després el d’aquesta temporada amb el Barça de la remuntada contra el Sevilla.

Equip incòmode per als blaugrana

Notícies relacionades

El cert és que es tracta d’un contrincant molt incòmode per als blaugrana. L’Athletic s’ha convertit en un dels equips més antipàtics per al Barça. La temporada passada els van eliminar de la Copa i al gener el conjunt de Koeman va perdre la Supercopa d’Espanya davant els biscaïns.

El Llevant va buscar la seva primera final de Copa. I, de fet, va somiar durant 13 minuts amb la proesa. Roger Martí va avançar els locals (m. 17) però l’Athletic va igualar el resultat de l’anada gràcies a un penal que va transformar Raúl García (m. 30). Així es va arribar a la pròrroga. En la segona part del temps afegit, Álex Berenguer (m. 111) va classificar els blanc-i-vermells.