MIRANDÉS-GIRONA (3-3)

Stuani rescata un punt al temps afegit

El conjunt català va aconseguir remuntar després d’anar perdent per 3-1

1

Cristhian Stuani ha tornat. Ho va fer a Anduva per rescatar un Girona fluix contra el Mirandés (3-3). El davanter va posar el 3-2, a poc menys d’un quart d’hora per al final, i va conquerir un punt, ja a l’afegit, en un partit que els catalans van tenir (gairebé) perdut.

La tarda va començar malament, molt malament, amb un gol de Djouahra des de la frontal als 10 minuts. Per si no fos prou, Bernardo va complicar encara més les coses amb un penal que Vivian no va desaprofitar: 2-0. En plena injúria blanc-i-vermell va aparèixer Franquesa per tornar una mica d’esperança. El lateral esquerre va superar la porteria rival al rematar una pilota de Sylla al fons de la xarxa.

A la segona part

Tot havia de decidir-se a la segona meitat. Va tardar massa temps a arribar la reacció del Girona. I, mentrestant, Meseguer va aconseguir marcar el 3-1 que semblava posar la sentència definitiva al partit. Stuani va poder retallar distàncies, però el pal ho va impedir. Però el davanter del Girona, per fi, va tornar amb un gol al 85. S’obria un bri d’esperança. Sylla i Bárcenas van tenir l’empat, però va ser Stuani al temps afegit qui va resoldre un esvalot dins de l’àrea local per rescatar un punt per al seu equip. No obstant, els futbolistes de Francisco continuen sense jugar pràcticament a res.

La fitxa del partit

Mirandés: Lizoain, Javi Jiménez (Letic, min. 43), Vivian, Trigueros, Víctor Gómez, Meseguer, Javi Muñoz, Djouahra, Pablo Martínez, Iván Martín (Jirka, min. 79) i Simón (Sergio, min. 63).

Girona Juan Carlos, Calavera, Santi Bueno, Bernardo (Juanpe, min. 60), Franquesa, Gumbau, Terrats (Bustos, min. 70), Monchu, Valery (Bárcenas, min. 60), Sylla i Stuani .

Gols: 1-0, min.10: Djouahra; 2-0, min.23: Vivian; 2-1, min.31: Franquesa; 3-1, min.69: Meseguer; 3-2, min.83: Stuani; 3-3, min.94: Stuani.

Àrbitre: Milla Alvendiz (comitè de Madrid). Va amonestar Javi Muñoz, Trigueros, Víctor Gómez, Lizoain (Mirandés); Bernardo, Valery, Terrats, Gumbau (Girona).

Estadi: Anduva, sense públic.