Visita a Osca

Zidane torna contundent: «No ho deixaré. Mereixem respecte»

L’entrenador del Reial Madrid, ja recuperat del coronavirus, reivindica el seu treball i el de la seva plantilla: «Vam guanyar la Lliga l’any passat, deixeu-nos lluitar aquest any»

Zidane torna contundent: «No ho deixaré. Mereixem respecte»
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Lluny de la seva habitual afabilitat entre discursos amb més tòpics que contingut, en la tornada de Zidane a una prèvia (abans de visitar l’Osca) després d’haver estat malalt de coronavirus s’ha vist un francès agre, irritat amb el tracte que el seu equip rep dels mitjans de comunicació: «Es parla de moltes coses, canvis d’entrenador... Nosaltres lluitarem fins al final de la temporada. Si la gent el que vol és que ho deixi, no ho faré», va començar dient abans d’apujar el to. 

Notícies relacionades

«Aquesta plantilla va guanyar la Lliga l’any passat i aquests jugadors es mereixen lluitar per la Lliga aquest any, mereixen respecte. Ho heu de dir aquí a la cara, que em voleu canviar, no per darrere. Nosaltres també intentem fer la nostra feina i mereixem respecte», va insistir en diverses respostes. «Fa dues setmanes que estic tancat, com en un gàbia, i tinc ganes de demostrar que tinc ganes de lluitar», va confessar en l’última resposta en francès. 

Canvis per al futur

Conscient que la situació del seu equip no és pròspera, en el seu rampell reivindicatiu se li van colar a Zidane confessions que, en fred, mai hauria fet: «És veritat que l’any vinent cal canviar coses», va dir, abans de tornar a insistir a reclamar per al seu equip un dret que només es pot guanyar al camp: «Deixeu-nos lluitar, deixeu lluitar els que van guanyar la Lliga l’any passat. No fa deu anys, l’any passat. Només un petit respecte a tot això», va dir.