EN QUARANTENA

Florentino Pérez va dinar amb Dolores Delgado i Antonio García Ferreras abans del seu positiu per Covid

  • La fiscal general va acudir-hi amb Baltasar Garzón

  • El periodista de La Sexta va ser el primer cap de premsa del president del Reial Madrid

Florentino Pérez va dinar amb Dolores Delgado i Antonio García Ferreras abans del seu positiu per Covid
1
Es llegeix en minuts

El president del Reial Madrid Florentino Pérez ha donat positiu per coronavirus en un dels controls als quals se sotmet rutinàriament i segons el club blanc és asimptomàtic. L’empresari, de 73 anys, es mantindrà aïllat, igual que ja ho han estat l’entrenador del club, Zinedine Zidane, i el jugador Nacho. No obstant, la seva quarantena també pot implicar altres persones per «contacte estret amb un positiu», com la fiscal general de l’Estat, Dolores Delgado; la seva parella, l’exjutge Baltasar Garzón, i el periodista Antonio García Ferreras.

Notícies relacionades

El grup es va reunir per dinar divendres passat en una marisqueria de Madrid, El Telégrafo, segons revela el diari ‘Abc’. García Ferreras és un vell amic del propietari d’ACS, que el va contractar com a director de comunicació del Reial Madrid quan va optar a la presidència del club.

Delgado i Garzón ja han passat el coronavirus en diferents moments, mentre que Ferreras va haver de fer-se la prova per viatjar a Barcelona, on aquest dimarts ha entrevistat el líder d’ERC Oriol Junqueras. El test va donar negatiu.