Expresident taronja

Investiguen Pedro Cortés per la denúncia per tocaments d’un menor del planter del València CF

  • La denúncia del jove, d’entre 16 i 17 anys, és per suposats «abusos sexuals»

Investiguen Pedro Cortés per la denúncia per tocaments d’un menor del planter del València CF
1
Es llegeix en minuts

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Paterna investiga la denúncia d’un jugador del planter del València CF contra Pedro Cortés, expresident del club i actual delegat de la Selecció Espanyola de Futbol per presumptes tocaments.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJCV), el jutjat va obrir les diligències el mes de novembre passat arran d’una denúncia contra Pedro Cortés pels suposats tocaments. El denunciat està investigat en el marc d’una causa per un presumpte delicte d’abús sexual a un menor d’edat. La investigació, que ara per ara consisteix en unes diligències prèvies, es va obrir el novembre de l’any passat.

El club ha emès un comunicat al respecte d’aquesta acusació contra Pedro Cortés i ha indicat que des del moment en què es va assabentar dels fets, la seva «prioritat» ha sigut acompanyar el jugador i la seva família per garantir el seu benestar i atendre les seves necessitats «en aquests moments tan difícils».

Notícies relacionades

Així mateix, el club recorda que els presumptes fets van passar fora de les instal·lacions i que estan sent investigats per les autoritats, a disposició de les quals s’ha posat el València CF «dins de la més absoluta discreció».

La presumpta víctima, d’entre 16 i 17 anys, va patir els tocaments quan Pedro Cortés el portava al cotxe a l’escola del València CF, tal com ha publicat ‘El Español’. La família va denunciar els fets a finals de l’any passat i el futbolista llavors va aportar uns missatges de WhatsApp per recolzar la seva versió.