TÍTOL A ÀSIA

Carolina Marín guanya l’Open de Tailàndia

La campiona olímpica va derrotar a la final la número u del món, Tai Tzu-ying

1
Es llegeix en minuts

Carolina Marín, vigent campiona olímpica, va començar l’any de la millor manera possible, regnant en el torneig de Tailàndia i guanyant a la final la número u del món, la taiwanesa Tzu Ying-tai. El resultat de la final, 21-9 i 21-16 en 42 minuts, parla bé del joc de la campiona espanyola, que va sortir molt agressiva i disposada a emportar-se la victòria.

Notícies relacionades

Des del primer punt Marín va dominar el joc i no va deixar de collar la seva rival, que es va veure superada per l’energia i determinació de l’andalusa. Parlar que el primer set va ser un passeig davant la número u del món podria semblar jactanciós, però el 21-9 aclareix qualsevol dubte al respecte. En la segona mànega, Tai va intentar recompondre’s però Marín amb prou feines va donar-li opcions al mantenir el ritme del partit.

Amb aquesta victòria, Marín arrenca l’any de la millor forma possible i rep un reconeixement de cara als seus dos grans objectius, els Jocs Olímpics de Tòquio i el Mundial de Huelva. A més, ha sigut el primer gran títol per a la jugadora des de la mort del seu pare.