La segona ronda de la Copa del Rei

El Girona avança amb èpica a la Copa i el Sabadell cau als penals

  • L’equip de Montilivi va passar a la pròrroga remuntant el Lugo (2-1) i acompanya el Cornellà i l’Espanyol a la següent ronda del torneig

  • L’equip arlequinat va fallar quatre llançaments en una tanda nefasta davant la Peña Deportiva a Santa Eulàlia

  • El sorteig de setzens, ja amb Barça, Madrid, Athletic i Reial, se celebrarà aquest divendres (13.00 hores) a Las Rozas. 

El Girona avança amb èpica a la Copa i el Sabadell cau als penals
2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La màgia de la Copa es va viure aquest dijous a Montilivi amb l’agònic pas del Girona a la tercera ronda del torneig gràcies a un cop de cap de Santi Bueno en l’últim sospir de la pròrroga. L’equip de Francisco va tombar el Lugo (2-1) i es va colar entre els 32 últims supervivents, juntament amb el Cornellà i l’Espanyol, que van aconseguir el pas dimecres.

El Sabadell no va córrer la mateixa sort i es va acomiadar en la tanda de penals en el camp de la Peña Deportiva Santa Eulàlia (0-0, 2-0). El sorteig de setzens se celebrarà aquest divendres a Las Rozas a les 13.00 hores. La següent ronda es disputarà el 16 i 17 de gener, excepte els partits del Barça, Madrid, Athletic i Reial Societat, que jugaran el 20 i 21 per la Supercopa.

Final apoteòsic

El duel de Montilivi va estar ple d’emocions en el seu desenllaç. Durant els 90 minuts no va passar gran cosa, tot i que el Lugo va estar a prop de marcar just abans del temps extra. Arnau va treure la pilota sota pals. Nahuel va fallar una ocasió claríssima en la primera acció de la pròrroga i el Lugo es va avançar amb un cop de cap de Chris Ramos que deixava les coses molt difícils al Girona (m. 102).

No es va rendir mai l’equip català i la recompensa va arribar en un final apoteòsic. Un autogol de Marcelo Djalo va tornar les taules (m. 115) i l’uruguaià Santi Bueno va certificar l’èxit en el temps afegit de la pròrroga amb un gran cop de cap.

Quatre penals fallats

Notícies relacionades

A Eivissa, en canvi, el Sabadell va caure davant un rival de Segona B com la Peña Deportiva. El duel va acabar sense gols, però una nefasta tanda va condemnar l’equip vallesà. Va fer ple: va llançar quatre penals i va fallar els quatre. Increïble. 

El València, finalment, va alleujar les seves penes de la Lliga amb una golejada al Yeclano (1-4). El campió vigent (la final del 2020 entre la Reial i l’Athletic s’hauria de jugar l’abril a Sevilla) va guanyar amb gols de Lee, Racic, Sobrino i Correia.