Tradició

Guillem Pujol i Laura Rodríguez guanyen la Copa Nadal al port de Barcelona

  • L’aigua estava a una temperatura de 13,4 graus al port de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Els nedadors Guillem Pujol (CN Mataró) i Laura Rodríguez (CN Barcelona) han guanyat aquest divendres la 111a Copa Nadal de natació en aigües obertes, organitzada pel CN Barcelona i que ha reunit 254 nedadors que s’han llançat a una aigua que estava a una temperatura de 13,4 graus al port de Barcelona.

Pujol ha aconseguit el seu setè triomf consecutiu al cobrir la distància de 200 metres en 2 minuts i 11 segons per davant del nedador del CN Barcelona Eric Vilaregut amb una marca de 2 minuts i 16 segons i del també nedador del club organitzador de la prova Pol Gil que ha cobert la distància en 2 minuts 26 segons.

Notícies relacionades

En la prova femenina en categoria absoluta Laura Rodríguez ha aconseguit el seu tercer triomf consecutiu amb un temps de 2 minuts i 38 segons. El CN Barcelona ha copat el podi de la prova amb Aida Bertrán en segona posició (2,50) i María José Mojica en la tercera (2,53).

Abans de l’inici de la competició s’ha guardat un minut de silenci en record de Martí Estela, porter de l’equip de waterpolo del CN Barcelona mort en un accident de trànsit dijous de la setmana passada.

Temes:

Natació